Drønnende disko-ferie

Diskotek i underetasjen er en glede for noen, en gru for andre.

Publisert
Sist oppdatert

Uspesifiserte reiser er ikke som andre charterreiser. Men litt har du likevel krav på. Klagerne i denne saken bestilte reisen over telefon og mener derfor at opplysningene i katalogen ikke kan anses som en del av avtalen. Men er nemnda enig?

Diskotekstøy

De ble innkvartert i rommet over diskoteket i hotellets kjeller. Derfra var det høylydt støy fra 01 til 06 om morgenen, og de hevder det var umulig å sove. Dag tre tok de opp problemet med reisearrangøren, og fikk flytte opp en etasje. Men de fikk ikke bytte hotell. De mener ferien ble ødelagt, og krever erstatning.

Saga Solreiser peker på at reisedokumentene inneholder formuleringer om at reisevilkårene er viktige, og at de kan bestilles fra Saga om man ikke kjenner dem fra før. I dette tilfellet reiste klagerne uspesifisert, og da er regelen at man kan innkvarteres hvor som helst på reisemålet. Det betyr også at man ikke vil varsles om byggestøy, trafikk, restauranter og diskotek i nærmiljøet. I den perioden klagerne bodde på dette hotellet, er det kun de som har klaget på støy fra diskoteket. Selskapet mener derfor at støyen ikke var mer plagsom enn man kunne forvente på et slikt bosted. Selskapet vil ikke gi prisavslag eller erstatning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer