Drukne sorgene på verdens beste barer

Krig, økonomisk stagnasjon, stigende arbeidsledighet og farlige sykdommer. Føler du for å drukne sorgene - her er verdens beste barer.

Publisert
Sist oppdatert

"Making your way in the world todayTakes everything you've got;Taking a break from all your worriesSure would help a lot.Wouldn't you like to get away?...Sometimes you want to goWhere everybody knows your name ..."

De innledende strofene av kjenningsmelodien til den berømte tv-serien Cheers fra en bar i Boston, gir de fleste tv-tittende med litt fartstid reale barvibber. Vi kan ikke love at alle vil kjenne deg, selv om du besøker en av verdens beste barer. Men muligheten for å drukne sorgene bør i alle fall være til stede.

Skroll ned for mer.Oslopuls kåret ved juletider Bar Robinet til årets bar i hovedstaden, og Dagbladet kaller den en barperle. Mye nytt på trendfronten har sikkert dukket opp allerede, men for den som vil jakte på trendlistenes tidligere rapporterte funn, kan innfinne seg i Mariboesgate 7, ved Rockefeller. Denne finner vi ikke igjen på listene til nettstedet Worlds Best Bars (lenker finner du her). Vestkantstedet Odeon derimot, er en av fem barer nevnt i listen.

World's best bars

Vil du ut av hovedstaden og ut av landet, kan du for eksempel forholde deg til tipsene på listen over World's best bars. Vi finner 17 barer i Amsterdam, 12 barer i Barcelona, seks i København, ni i Stockholm, drøye 100 i London og omkring halvparten så mange i New York- og alle får sine pass påskrevet på disse listene. Dessuten kan du finne kommentarer og tips om barer i fjerne byer som Mumbai (India), Christchurch (New Zealand), Fukuoka (Japan) og Caracas (Venezuela).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer