- Du er garantert pengene tilbake, dersom...

Har du billett med konkursrammede Sterling, bør du handle raskt.

- Du er garantert pengene tilbake, dersom...
Publisert
Sist oppdatert

Det var spekulasjoner i luften, og i dag tidlig var saken et faktum: Sterling er konkurs og har satt alle fly på bakken.

Som siste offer for finanskrisen, uttaler Sterling på sin hjemmeside at ingen som har kjøpt billetter med det tidligere lavprisselskapet på nett, vil få tilbake penger.

Les mer om konkursen og omstendighetene hvis du er på reise og rammet her...

Om du har kjøpt billetten på nett, er det imidlertid stor sjanse for at du har betalt med Visa eller kredittkort. Da er du sikret. Om du ikke har gjort det, må du ringe banken din nå!

Ring og spør om utbetalingen er gjennomført, eller om det går ann å stanse den. Underskrevne kjøpte personlig billetter med Sterling for to dager siden til København, og har i morgentimene jobbet med å begrense skaden på kontoen.

Det første jeg gjorde var å ringe min bank, ettersom jeg kjøpte billetten nylig. De opplyste at betalingen var bekreftet, men ikke bokført enda - og stoppet utbetalingen straks. Pengene er alt tilbake på konto.

Det kan likevel fortsatt komme en fordring på en kapital transaksjon fra Sterling, som tar penger fra kontoen min automatisk, opplyser banken. Om det er penger på kontoen. Er det ikke det, får de ikke hentet noe. Så jeg førte enkelt og greit pengene til en annen konto så lenge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.