Bagasjemerking:

Du gjør det feil

Dette kan redde hele ferien din.

FORSVINNER: En god del bagasje forsvinner eller kommer forsinket frem etter flyreiser. Derfor kan det være lurt å gjøre dette før du sender bagasjen! Video: Storyblocks / Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du reiser selvsagt ikke noe sted uten å merke kofferten eller bagen din med navnet ditt. Spesielt ikke dersom du sjekker inn bagasjen på en fly.

Men, vet du hvordan du skal gjøre det på den smarte måten?

Her skal du få sju tips som du skal bruke allerede på den neste reisen din.

Men aller først: Legg en lapp med navn, telefonnummer og adressen din inne i selve kofferten dersom du sender den som innsjekket bagasje. Bagasjetaggen og -lappen som festes utenpå kofferten kan bli revet av under transporten, og da kommer lappen inne i kofferten til å være til god hjelp hvis kofferten blir borte på ferden til reisemålet

7 gode tips

7) Dersom du har en koffert som er lett å forveksle (eksempel: svart vanlig koffert), så kan du gjerne bruke en rød sløyfe eller liknende rundt håndtaket, slik at verken du eller andre tar feil koffert med fra flyplassen.

6) Bruk bagasjelapper som ikke viser navnet og adressen din til uvedkommende. De kan raskt fotografere bagasjetaggen din og skaffe seg informasjon om at du er på reise. Og dermed er det fritt fram for innbruddstyver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer