Erstatning etter SAS-streiken:

Du kan kreve mer

Slik får du mer penger etter sommerens flykaos.

FLYKAOS TIL BESVÆR: Mange fikk store problemer med sommerferien da SAS-pilotene gikk til streik. Fortsatt venter mange på pengene sine. Foto: Odd Roar Lange
FLYKAOS TIL BESVÆR: Mange fikk store problemer med sommerferien da SAS-pilotene gikk til streik. Fortsatt venter mange på pengene sine. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mer enn to måneder etter at SAS-streiken ble avblåst venter fortsatt reisende på penger som de har krav på.

SAS ønsker ikke å opplyse hvor mange det dreier seg om, eller hvilke summer det er snakk om, men det er fortsatt mange som venter på pengene, og det er ikke for seint å sende inn krav om ekstra erstatning dersom du glemte noe i det første kravet til SAS.

Kollaps

Titusener av reisende fikk ferien ødelagt av streiker, forsinkelser og flykaos i sommer.

Og som ikke det var nok, så var det nærmest kollaps i kundeservicetjenesten både hos flyselskap og bagasjehåndteringsselskapene. Mange har måttet vente i timevis på å komme gjennom for å få informasjon og hjelp.

Venter på penger

Fortsatt er det mange som ennå ikke har fått pengene sine etter at de måtte betale for nye flybilletter, ekstra hotellovernatting, mat og drikke.

Dersom du har kvitteringer for utgifter som ikke er sendt inn så kan det fortsatt gjøres, og enklest er det å gjøre det via denne siden.

- Vi kjenner til at det er mange som fortsatt venter på pengene sine etter sommerens flykaos. Kundene har krav på penger tilbake for de opprinnelige, ubrukte billettene innen sju dager fra forbrukeren krever dette. Dette følger av flypassasjerforordningen, sier Forbrukerrådets ekspert på reisejus, Thomas Iversen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer