Du kan teste Bentley på glattisen

Men det koster: Priser fra 68.000 til 223.000 kroner ...

Det krever sin sjåfør å tøyle 610 hestekrefter på glattisen ... Foto: Bentley
Det krever sin sjåfør å tøyle 610 hestekrefter på glattisen ... Foto: Bentley Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne glattkjøringen er hakket hvassere enn en runde på den lokale glattkjøringsbanen ...

Nylig presenterte erverdige Bentley sitt program for neste års glatteste Bentley-eventyr. Du har kanskje hørt om Disney on Ice? Den britiske bilfabrikanten er ikke mer beskjeden enn at de kaller glattkjøringen "Power of Ice". Og for ihuga Bentley-fans er det sikkert et eventyr som blir virkelighet om de får skli rundt på isen med drøye 500 hestekrefters Bentleyer under sessen.

Ihuga fan bør du i alle fall være for å rettferdiggjøre å betale den prisen: Fra 7.590 euro per person, opptil 24.980 euro for en deluxe familiepakke ... I norske kroner tilsvarer dette fra 67.863 til 223.350 kroner med dagens kurs.

Fra 560 til 610 hestekrefter

Det er ikke småbiler som står til tjeneste når Bentley inviterer til isfest. Gjestene vil få mulighet til å ratte og spinne med Bentley Continental-modeller med fra 560 til 610 hestekrefter.

Hvordan du skal få 610 hestekrefter til å feste seg til underlaget på noenlunde fornuftig måte, vil du få opplæring i før du treffer isen. Og læremestrene vet helt sikkert hva de driver med; det er teamet rundt den finske rallystjernen Juha Kankkunen som vil stå for opplæringen. Så er det opp til deltakerne å vise om det er noen som helst sammenheng mellom teori og praksis ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.