Du kårer verdens beste strand!

Etter vår artikkel om verdens ti beste strender fikk vi mange henvendelser fra våre lesere som hadde synspunkter på at det var flere strender som burde vært med på listen. Vi inviterer dere derfor nå til en avstemming over de aller beste strendene i verden.

Publisert

Her finner du både vår liste samt listen som våre lesere har komponert. Du kan nå gå inn på begge listene og bedømme hvilken av strendene som fortjener å være med på en ti på topp liste. Her kan du også se bilder fra alle strendene! Du kan kun stemme på strendene i listene. Har du en flott strand du vil fortelle om, kan du gjøre det i Din Reiseguide

Gi poeng!

Gå gjennom begge listene og gi poeng til tre av strendene, enten fra vår liste eller fra lesernes liste. Den beste stranden gir du 30 poeng, den nestebeste 20 poeng og den tredjebeste får 10 poeng. Du kan sende oss dine stemmer ved å klikke her! Du kan stemme frem til og med 22/5. Resultatet får du et par dager etterpå!

9424 TARGET="_top"> DinSides liste

klikk!

Lesernes liste

- les under!

9826 TARGET="_top"> Whitehaven Beach - Australia

Det er ingen tvil om at dette er en flott perle av en strand. Strendene er hvite og vannet er krystallklart med et yrende fiskeliv i havet. Les hva våre lesere mente her.

9828 TARGET="_top"> Magens Bay, St. Thomas (Virgin Islands)

Denne stranden har tidligere blitt kåret av National Geographic til en av verdens beste strender. Hva synes du? Har du vært der? Les hva våre lesere mente her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer