Du spør - Reiseeksperten svarer

I tiden fremover ønsker vi å hjelpe leserne med svar på reisespørsmål. Lurer du på hvor mye du kan ta med deg av varer inn i landet, hvor du må ha visum, om Thailand er fint for barn? Du stiller spørsmålene, vi forsøker å svare.

Har du spørsmål i kofferten? Send dem til Reiseeksperten!
Har du spørsmål i kofferten? Send dem til Reiseeksperten! Vis mer
Publisert

Vi får daglig spørsmål fra leserne i tilknytning til reiser og steder. Flere av spørsmålene og svarene kan imidlertid være av interesse for andre enn den som spør. Derfor starter vi nå Reiseeksperten - en ny "spalte", der du stiller spørsmål og vi forsøker å svare.

Trenger jeg visum til Cuba?

Flere lesere stiller dette spørsmålet i forbindelse med at DinSide Reises medarbeider er på Cuba. Vi kan sjekke hvem som må ha visum og hvordan du skaffer deg det om du trenger det.

Hvor mye kan jeg egentlig ta med meg til Norge uten å betale toll?

Et aktuelt spørsmål for deg som reiser, og som liker å handle med deg både vått og tørt hjem. Vi kan sjekke hva og hvor mye du kan ta med, og hva det koster om du fyller kofferten for full.

Hva koster det å spise i Thailand?

Flere og flere reiser dit selv om mange vil si at det koster mye. Kan det kanskje skyldes at levekostnadene er så lave? Vi kan fortelle deg hva det koster å spise, bo og reise rundt i dette og andre populære land.

Hvor kan jeg bestille hoteller på nettet?

Internett er den nye store reisekanalen. Det finnes et utall av muligheter, og det kan av og til være vanskelig å skille skitt fra kanel. Vi kan tipse om steder vi kjenner til og dele av våre erfaringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer