Du trenger ikke blakke deg for å bo bra

Det er ikke nødvendigvis de dyre hotellkjedene som er best. Men det er spesielt én kjede du bør styre unna.

DE BESTE HOTELLKJEDENE: Du behøver ikke å bruke en formue for å få en anstendig overnatting, ifølge en fersk undersøkelse av hotellkjeder i Storbritannia. Foto: Britain on View
DE BESTE HOTELLKJEDENE: Du behøver ikke å bruke en formue for å få en anstendig overnatting, ifølge en fersk undersøkelse av hotellkjeder i Storbritannia. Foto: Britain on View Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker London.

For fjerde år på rad topper byen Hotel Price Index-listen over nordmenns feriefavoritter: Dette er altså storbyen flest nordmenn bestiller hotellrom til via nettsiden Hotels.com.

London er også blant vinterens mest bestilte reisemål ifølge salgsstatistikkene til reisebyrået Ticket.no, etter Gran Canaria, Tenerife og Bangkok - som alle er atskillig varmere reisemål enn London.

Nå har den britiske forbrukerorganisasjonen Which gjort en omfattende undersøkelse av hotellkjedene, og avslører de beste og verste hotellkjedene i Storbritannia.

Har du planlagt en reise til London eller andre steder i Storbritannia, kan denne listen gi deg en pekepinn på hvilke hotellkjeder du bør vurdere for overnatting - og hvilke du ganske enkelt bør styre unna.

Les også: Her får du mest hotelluksus for pengene

Kjempeforskjell mellom best og verst

Undersøkelsen fra Which avslører enorme forskjeller i hotellstandardene. De beste kjedene scorer høyt på renslighet og kundeservice, mens den verste kjeden tilbyr rom uten vinduer. Og skulle du likevel ønske vindu, må du betale ekstra for det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer