Du vil ikke tro hva denne fisken kan gjøre...

DinSides reporter reiste på dyphavsfiske i Costa Rica - noe som viste seg å ikke være problemfritt.

Publisert
Sist oppdatert

Skal jeg gi ett godt tips til deg som skal på dyphavsfiske i tropiske strøk, så må det være å ta med nok øl. Masse, og veldig kaldt øl.

Når dette aller viktigste tipset er gitt, så skal det sies at dette er en sannhet med modifikasjoner. Det er viktig å fortelle at alt ølet ikke bør drikkes på en gang - eller altfor tidlig på dagen.

Hvis du tror jeg sier dette fordi jeg er en pekefingerjournalist som si det for å danse skitten tango med norsk alkoholmoral, tar du feil.

Å foreslå noe annet enn at det å drikke øl på formiddagen, er fullstendig bingo på en fisketur med gutta, ville være ren spikke løgn. Det er likevel en hake ved å tømme i seg for mye gull fra boks på morgenslengen - sånn rent sportslig sett.

Rådet har så klart en dyrkjøpt fiskehistorie i ryggen.

Se store bilder fra fisketuren ved å trykke på bildespesialen under:

700 kilo muskel på kroken

Solen har knapt begynt å dra sitt sløve blikk over lagunen i Playa del Coco, nord på Stillehavskysten i Costa Rica, da jeg møter kaptein Martin på stranden. Han er en tettbygget tico, som de lokale i landet kalles, og minner litt om en smilende sjørøver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer