Dubai er best

70.000 flypassasjerer har sagt sitt; Dubai har den beste flyplassen i verden. Og halsende bak kommer danskene med sitt Kastrup på fjerdeplass.

Dubai Int. Airport.
Dubai Int. Airport. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kun to europeiske flyplasser har funnet veien på topp ti listen over de flyplassene passasjerene liker best. Undersøkelsen er gjort av IATA, og er basert på intervjuer med 70.000 flypassasjerer på 51 hovedflyplasser verden rundt i fjor.

København ned

Kastrup i København gjør det godt, spesielt på grunn av shoppingmulighetene og transport til flyplassen, men må se seg slått av tre asiater i årets undersøkelse. På topp ligger Dubai, deretter følger Singapore og Hongkong. Europas kanskje mest moderne flyplass, Atens Eleftherios Venizelos, er den andre europeiske flyplassen som ligger inne på topp ti. Flyplassen er bygget med tanke på neste års sommerolympiske leker i Hellas.

Skroll ned for mer.

Her er de ti beste flyplassene: DubaiSingaporeHongkongKøbenhavn, DanmarkKuala Lumpur, MalaysiaIncheon, Sør-KoreaAten, HellasVancouver, CanadaCincinnatti, USASydney, AustraliaKilde: USA Today

Se resultatene fra 2001.

Verktøy for reiselyst

Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer