Dubais luksushoteller kutter prisene

17 prosent billigere å bo på femstjerners.

Femstjernershotellet Kempinski mall of the Emirates er et av hotellene som har kutte prisene sine. Foto: Kempinski Mall of the Emirates
Femstjernershotellet Kempinski mall of the Emirates er et av hotellene som har kutte prisene sine. Foto: Kempinski Mall of the Emirates Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken skrev vi at Dubai er på salg. Vi hadde med et par eksempler på hoteller som hadde kuttet prisene.

Nå beregner en prisundersøkelse gjort av hotellsøksiden Hotels.com at Dubais femstjernershoteller har blitt 17 prosent billigere sammenlignet med året før. I første halvdelen av 2009 var gjennomsnittsprisen på et femstjerneshotell 1.750 kroner per natt. Prisen for det samme rommet vil være 1.440 kroner i januar 2010.

Interessen for Dubai som reisemål har økt kraftig i løpet av 2009. Hotels.com registrerer at antall søk på hoteller i byen har økt med 185 prosent sammenlignet med samme tid i fjor.

Bra timing i vinter

- Du får mye for pengene i Dubai for tiden. Mange av hotellene fallbyr hverandre for å tiltrekke seg kunder. Det har aldri vært bedre ”timing” for reisende til å bo på noen av verdens mest attraktive hoteller, sier Alison Couper, informasjonsdirektør i Hotels.com, i en pressemelding.

I januar og februar arrangeres en shoppingfestival i Dubai (vanligvis fra midten av januar til midten av februar). Da er det salg og rabatter i et flertall av byens butikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer