Dumper prisene

Ryanair dumper prisene i massivt salg: Fra 49 kroner til alle destinasjoner.

49 KRONER BILLETTEN: Ryanair vil fly deg utenlands for 49 kroner billetten. Men dersom Italia blir rødt i dag, er alle destinasjonene på reisekartet deres fra Norge, røde. Foto: NTB scanpix
49 KRONER BILLETTEN: Ryanair vil fly deg utenlands for 49 kroner billetten. Men dersom Italia blir rødt i dag, er alle destinasjonene på reisekartet deres fra Norge, røde. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisebransjen er i krise, noe som i stor grad også gjelder flyselskapene. I Asia har vi sett dumping av billettpriser helt ned i 7 kroner billetten: Dette var i Kina allerede i april, som et forsøk på å få i gang flytrafikken igjen.

Nå dumper Ryanair prisene i en priskampanje: Alle destinasjoner på det norske Ryanair-kartet selges nå for fra 49 kroner billetten.

Billettene må kjøpes innen midnatt 2. september - og gjelder for reiser til og med 31. oktober.

- Må fylle flyene

Kommersiell direktør Terje Berge i Finn Reiser sier til Flysmart24.no at han ikke er overrasket over salget - og at flyselskapet trenger å fylle flykabinene sine.

Eksperter Dinside har snakket med tidlig under coronapandemien har også uttalt at billigere flybilletter kan bli en konsekvens av krisen:

- Flyselskapene må jo fylle flyene sine, sa flere eksperter til Dinside allerede i februar, og spådde at lavere etterspørsel og frykt for å fly kunne føre til lavere billettpriser.

Dette var fremdeles før man så det enore omfanget coronapandemien skulle få. I ettertid har flere eksperter spådd det motsatte: At billettprisene ville øke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer