Dumper prisene

Nå er det gode tilbud å hente.

HUNDRELAPPER: Nå kan du reise til Syden for noen hundrelapper. Foto: Shutterstock
HUNDRELAPPER: Nå kan du reise til Syden for noen hundrelapper. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Med svak krone, høye renter og generell dyrtid, har mange måttet punge ut store summer dersom målet var å slikke sol på en utenlandsk strand i sommer.

Nå melder imidlertid reisenettstedet Flysmart24 at charterselskapene dumper prisene på flybilletter til en rekke populære steder.

- Det er sjelden vi ser slike mengder reiser til Syden være til salgs for en så lav pris. Her er det jo snakk om bare noen hundrelapper, selv om om det altså dreier seg om flybilletter. Det er åpenbart at selskapene vil stimulere salget gjennom lave priser, sier kommersiell direktør i Finn Reise, Terje Berge til nettstedet.

Ifølge prissjekken Flysmart24 har gjort, kan man for eksempel reise fra Oslo til Kreta til 431 kroner 10. august med TUI.

Også DinSide ser samme trend etter en kjapp prissjekk søndag formiddag,

Om du har lyst på en tur til Kreta, og kan reise på litt kort varsel, koster tur/retur med Sunclass Airlines 995 kroner torsdag 10. august med retur en uke senere.

Det er også mulig å finne gode priser på rutefly. For eksempel får du nå tur/retur-biletter med Norwegian til Dubrovnik i Kroatia til rett over 1600 kroner om du reiser fra 12. til 19. august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.