Dumper prisene

Nå er det gode tilbud å hente.

HUNDRELAPPER: Nå kan du reise til Syden for noen hundrelapper. Foto: Shutterstock
HUNDRELAPPER: Nå kan du reise til Syden for noen hundrelapper. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Med svak krone, høye renter og generell dyrtid, har mange måttet punge ut store summer dersom målet var å slikke sol på en utenlandsk strand i sommer.

Nå melder imidlertid reisenettstedet Flysmart24 at charterselskapene dumper prisene på flybilletter til en rekke populære steder.

Et velkjent problem når man er på stranden er at føttene blir fulle av sand som er umulig å få bort. Men et spesifikt produkt fjerner all sanden! Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Programleder: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Det er sjelden vi ser slike mengder reiser til Syden være til salgs for en så lav pris. Her er det jo snakk om bare noen hundrelapper, selv om om det altså dreier seg om flybilletter. Det er åpenbart at selskapene vil stimulere salget gjennom lave priser, sier kommersiell direktør i Finn Reise, Terje Berge til nettstedet.

Ifølge prissjekken Flysmart24 har gjort, kan man for eksempel reise fra Oslo til Kreta til 431 kroner 10. august med TUI.

Også DinSide ser samme trend etter en kjapp prissjekk søndag formiddag,

Om du har lyst på en tur til Kreta, og kan reise på litt kort varsel, koster tur/retur med Sunclass Airlines 995 kroner torsdag 10. august med retur en uke senere.

Det er også mulig å finne gode priser på rutefly. For eksempel får du nå tur/retur-biletter med Norwegian til Dubrovnik i Kroatia til rett over 1600 kroner om du reiser fra 12. til 19. august.

Merk at disse eksemplene er uten overnatting, og at flypriser er dynamiske.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer