Dykking på land

Kunstige rev og fem meters dyp, dykking blir ikke det samme etter en tur til München.

Innedykk. Bilde fra http://www.indoor-tauchen.de.
Innedykk. Bilde fra http://www.indoor-tauchen.de. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For den som fryser ved tanken på dykking i kalde vinterdager, eller som syns det er for langt å legge turen til tempererte farvann: Utenfor München har nå en kunstig undervannsverden åpnet for publikummet som har både flaske og maske. Senteret er det første i sitt slag i Europa.

Åtte bassenger

I Aufkirchen – ti kilometer fra flyplassen i München – kan du dykke ned i den kunstige undervannsverdenen. Her er åtte bassenger med dyp ned til fem meter, og alle er knyttet til hverandre. Til sammen 2,5 millioner liter vann fyller bassengene. På bunn og vegger er det ikke bare fliser, men kunstige rev. Du kan svømme i motstrømsannlegg og filtre deg inn i kunstig tareskog. Bilder fra undervannsvideoer er med på å skape illusjoner av at du dykker på langt større dyp enn fem meter.

Hotelltilbud

Tilbudet er bygget opp av hotell Mercure i Aufkirchen. Formålet er å gi businesskunder, konferansedeltakere og andre hotellgjester ekstraordinære opplevelser ut over det de kan få av ordinære kurs og møter. Du kan både ta dykkerkurs og låne utstyr på stedet.

Verktøy for reiselyst


Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer