Dyre drømmer

Spa er deilig, trendy og dyrt. Vi sammenligner prisene hos ti store spa-tilbydere i Norge og Sverige.

Publisert
Sist oppdatert

Spa er fortsatt en vinner blant travle menn og kvinner. Og ser vi på prisene, skjønner vi hvorfor disse menn og kvinner er så travle. De må jobbe mye for ha råd til å nyte godt av jevnlige besøk i spa-salongene. Det er vanskelig å finne en eneste behandlingsform som koster under 500 kroner. Det må i så fall være mindre pleiende behandlingsformer som voksing av legger og napping av øyenbryn.

Men selvsagt – du trenger ikke velge dyreste løsning, eller gå hver måned. Mange av oss har råd til litt luksus av og til.

Skroll ned for mer.

Dagspa flere steder

Mange hoteller tilbyr nye spa-avdelinger der både behandlinger og opphold kan sys sammen til en pakke. Vi har i denne omgang ikke sett på slike løsninger, men fokusert på dagspa, det vil si behandlinger du kan få ved å besøke senteret uten å overnatte på eventuelle hoteller som er knyttet til. Dagspa finnes også i flere frittstående sentre, først og fremst i Oslo.

Leire, alger og oljer

Leire, alger, oljer og aromaer strømmer over spa-gjestene landet rundt. Det finnes mengder av behandlingstyper du kan nyte godt av som spa-kunde. Alt fra det enkleste av hårfjerning og ansiktsbehandling, til avanserte kroppsinnpakninger, slankebehandlinger og vannkurer. På Selje Thalasso tilbys for eksempel behandlingsopplegg over en ukes tid, på flunkende nye Holmsbu kan du pakkes inn i varm ørkensand, og på Artesia kan du sykle bort rumpe og lår ved hjelp av vakuum. Flere har egne opplegg for gravide og for menn, og spesielle tilbud for to sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer