Dyreparken Kristiansand

Det bor rundt 800 dyr, fordelt på 101 forskjellige arter, i Dyreparken i Kristiansand.

Publisert
Sist oppdatert

Her er dyr fra Norden, Afrika, Amerika og Asia. Du kan beundre tigere og ulver på god avstand, eller kose med mer vennligsinnede dyr som geiter og kaniner. Men Dyreparken er mer enn bare dyr. Her kan du vandre i Kardemomme by og kanskje støte på tante Sofie eller politimester Bastian dersom du besøker parken om sommeren; du kan ta en dukkert i badeparken Sommerøya; du kan besøke Sabeltann i Kaptein Sabeltanns verden og du kan kjøre bilbane i Fritidsparken. Blant annet.

Kaptein Sabeltann avlegger også i år besøk i Dyreparken. Du kan oppleve ham på Amfiscenen i Dyreparken. Kaptein Sabeltann-jakten spilles i perioden 7. til 27. juli. Du må løse egen billett for å få sett stykket; billettene koster 190 kroner per snute.

Nytt i år: Spesielt for sesongen kan vi nevne Dyrepark-uken som arrangeres fra 22. til 29. juni. Hovedtema er Torbjørn Egner, og det blir forskjellige verksteder med dette som tema; kunstverksted, sangverksted, teaterverksted, sirkusskole, poesiverksted, dyrepasserskole med mer. I tillegg til inngangsbillett til parken, kommer en ekstraavgift på 100 kroner for deltakelse på noen av verkstedene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer