Dyresex, erotikk og fremmede dyner

Vi gir oss ikke - her er tre nye tips til hva du kan gjøre på Valentinsdag. Det ene mer dampende enn det andre...

Publisert
Sist oppdatert

Valentinsforslag nummer 5. Dyresex

Kan nå dette være noe å tipse om da? Nei, selvsagt snakker vi ikke om dyresex av den forbudte og avskyelige sorten her. Derimot kan det være en riktig festlig og erotisk opplevelse å melde seg på San Francisco Zoos årlige Valentinsdag sextur.

Kosete giraffer, kåte løver, flodhester med harem og sjokkerende fakta om elefantens penis. Det er ikke småtteri du kan lære noe nytt om på denne omvisningen som for øvrig er forbeholdt voksne over 21 år. Alt om dyrenes intime liv er temaet, og omvisningen avsluttes med champagne, sjokolade og potetmos (!) Naturprogrammer på TV blir garantert en tam og blodfattig opplevelse etter dette...

Turen går kun 14. februar, og tidspunktene er 10, 14, 15, 21 og 22. Du må ut med 55 dollar for å bli med, og det gir fri adgang til dyrehagen hele dagen i tillegg til omvisning og forfriskninger. Men obs - dette er populært!

Ekstern lenkeSan Francisco Zoo

Valentinsforslag nummer 6. Langt-fra-tørre museer

Museer er noen nedstøvede, tørre, politisk korrekte greier. Det nærmeste du kommer erotikk er Mona Lisas smil. Akk - så feil kan man ta! Om du ikke syns Venus fra Milo og Afrodite er erotisk nok, finnes det flere museer som satser på ren erotikk i både myke og harde avskygninger. USAs filmby, Los Angeles, har nylig fått sitt eget erotikkmuseum. Det finnes også et lignende i New York (Museum of Sex). Ganske heftig i landet der nakne bryster er bannlyst i offentlig rom. Regn med at Valentinsdag vil bli spesielt markert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.