Dyresex, erotikk og fremmede dyner

Vi gir oss ikke - her er tre nye tips til hva du kan gjøre på Valentinsdag. Det ene mer dampende enn det andre...

Publisert
Sist oppdatert
Oppvarming: To giraffer som koser - blant de mer nusselige tingene du kan se på SF Zoos årlige sextur. Foto: Gry Gaard Foto: Gry Gaard
Oppvarming: To giraffer som koser - blant de mer nusselige tingene du kan se på SF Zoos årlige sextur. Foto: Gry Gaard Foto: Gry Gaard Vis mer


Valentinsforslag nummer 5. Dyresex

Kan nå dette være noe å tipse om da? Nei, selvsagt snakker vi ikke om dyresex av den forbudte og avskyelige sorten her. Derimot kan det være en riktig festlig og erotisk opplevelse å melde seg på San Francisco Zoos årlige Valentinsdag sextur.

Kosete giraffer, kåte løver, flodhester med harem og sjokkerende fakta om elefantens penis. Det er ikke småtteri du kan lære noe nytt om på denne omvisningen som for øvrig er forbeholdt voksne over 21 år. Alt om dyrenes intime liv er temaet, og omvisningen avsluttes med champagne, sjokolade og potetmos (!) Naturprogrammer på TV blir garantert en tam og blodfattig opplevelse etter dette...

Turen går kun 14. februar, og tidspunktene er 10, 14, 15, 21 og 22. Du må ut med 55 dollar for å bli med, og det gir fri adgang til dyrehagen hele dagen i tillegg til omvisning og forfriskninger. Men obs - dette er populært!

Ekstern lenke

 • San Francisco Zoo
 • Marilyn Monroes tidlige erotiske bilder er utstilt i LAs erotikkmuseum. Foto: theeroticmuseum.com
  Marilyn Monroes tidlige erotiske bilder er utstilt i LAs erotikkmuseum. Foto: theeroticmuseum.com Vis mer


  Valentinsforslag nummer 6. Langt-fra-tørre museer

  Museer er noen nedstøvede, tørre, politisk korrekte greier. Det nærmeste du kommer erotikk er Mona Lisas smil. Akk - så feil kan man ta! Om du ikke syns Venus fra Milo og Afrodite er erotisk nok, finnes det flere museer som satser på ren erotikk i både myke og harde avskygninger. USAs filmby, Los Angeles, har nylig fått sitt eget erotikkmuseum. Det finnes også et lignende i New York (Museum of Sex). Ganske heftig i landet der nakne bryster er bannlyst i offentlig rom. Regn med at Valentinsdag vil bli spesielt markert.

  Dessuten er det redning for deg som ikke vil fly så langt: Både København (Museum Erotica), Berlin (Beate Uhse Erotik-Museum), Amsterdam (Venus Temple) og Barcelona (Museu De'l Eròtica) har erotiske museer som ligger både sentralt og lett tilgjengelig for den som vil ha en visuell innsprøytning.

  Blir dette for rett på sak? Da anbefaler vi en mykere, men absolutt frisk variant her hjemme: Ta en tur i Vigelandsparken - med et skjevt øye kan du se på Monolitten som verdens største fallos, og omgitt av nakne menneskekropper i gigantformat er en tur hit et garantert stimuli for sansene.

  En dyne som passer for deg? Her fra Continental i Oslo.
  En dyne som passer for deg? Her fra Continental i Oslo. Vis mer


  Valentinsforslag nummer 7. En myk natt

  For å krydre parforholdet kan en natt blant fremmede dyner være det som skal til. Da snakker vi selvfølgelig ikke om en natt sammen med ukjente partnere, men en natt på et lekkert hotell. I Oslo kan du for eksempel ta inn på Hotell Bastion i sentrum. Noen får negative vibber til adressen i Skippergata, men leier du deg en suite her, er det lett å la seg forføre. Suitene har boblebad, stearinlys på baderomsveggen og senger som kan heves og senkes. Nyt en annerledes hotellnatt blant fløyel og mørke tresorter midt i Oslo sentrum.

 • Hemmelig Oslo-perle
 • Ellers finnes det bryllupssuiter og luksusrom på de fleste hotell. Ta en ringerunde, spør hva de kan tilby.

  Blir dette for nusselig? For den som er litt mer vill av seg finnes det villeste av det ville på Jamaica. Hedonism er feriestedene for par og single over 18. Nakenhet er tillatt, og ville tilstander er stikkordet...

  Tilbake til innledningsartikkelen

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer