Dyrest på taxfree-butikken

Se hvor mye du må betale for den dyreste flasken.

DYRT, DYRERE, DYREST: Den dyreste flasken som selges på taxfree-butikken på OSL heter «Courvoisier L’ Essence» og koster 17.759 kroner. Foto: Colourbox
DYRT, DYRERE, DYREST: Den dyreste flasken som selges på taxfree-butikken på OSL heter «Courvoisier L’ Essence» og koster 17.759 kroner. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig skrev DinSide om mannen som kjøpte en Dalmore-whisky til over en million på flyplassen i Singapore. Nærmere bestemt 1.128.500 norske kroner.

Dersom du kunne tenke å gjøre det samme på flyplassen i Norge, må vi dessverre skuffe deg. I hvert fall hvis planen var å bruke over én million på en flaske whisky.

Les også: Dette handler nordmenn på taxfree

Taxfree-butikkens dyreste

– Den dyreste flasken vi har er «Courvoisier L’ Essence» til 17.759 kroner, sier Håkon Fjeld-Hansen, administrerende direktør i Travel Retail Norway AS (TRN), til DinSide.

Han forteller at esken står plassert i hyllen sammen med de andre drikkevarene, men at du må henvende deg til selgeren i butikken om du ønsker å kjøpe den.

– Vi har ikke registret salg av denne hittil i år, men har den inne for å tilby våre kunder et bredt sortiment, opplyser Fjeld-Hansen.

Vinmonopolet selger den franske cognacen som bestillingsvare, hvor den koster 27.273,30 kroner per liter. Med andre ord koster det 19.091 kroner for en 70 centiliter stor flaske.

DinSide har også spurt Vinmonopolet om hva som er det dyreste du får tak i hos dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer