Dyvåt attraksjon

Rett over påske åpner Tusenfryd portene, og viser frem sine nye berg- og dalbane, SuperSplash. Vi har testet galskapen.

Publisert
Sist oppdatert

- FUN! stråler en dyvåt berg- og dalbanefanatiker etter sin femte fuktige runde med SuperSplash.

Justin Garvanovic er grunnleggeren av superentusiastklubben, European Coaster Club, og kommer ens ærend fra England for å delta på åpningen av Tusenfryds nye attraksjon. Det vil si - åpningen skjer ikke før etter påske, men allerede på dag to av kjørbar stand, får presse og inviterte lov til å prøve det kostbare vidunderet. Parkdirektør Linda Bernander Silseth forteller at gildet med området rundt har kostet Tusenfryd nær 62 millioner kroner.

Skroll ned for mer.

Våt og bratt

- Dette er vått og fantastisk morsomt, og bakken har verdens bratteste dropp til vann så vidt vi har kunnet finne ut, skryter administrerende direktør Silseth til oppmøtte prøvekaniner en kald aprildag før påske.

Vi kan definitivt underskrive på at den nye attraksjonen er av det våte slaget. På testrunden fikk vi utdelt to regnponchoer hver. En for overkropp og en for beina - en nødvendighet i det vi tar vannflaten og møtes av en bølge som skapes av mer enn 3.000 kalde liter vann i sekundet. (Dette er for øvrig også grunnen til at vi ikke kan presentere bilder fra om bord i båten - kameraet vårt er nemlig ikke vanntett.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer