Ebookers.no

Enkel og grei bestilling hos Ebookers.no, men lav serviceinnstilling trekker ned helhetsinntrykket av det veletablerte nettreisebyrået.

Publisert
Sist oppdatert
Ebookers.no
 Foto: Ebookers.no
Ebookers.no
Foto: Ebookers.no Vis mer
Ebookers.no


Det britiske reisebyrået Ebookers har avdelinger i 12 land. Tjenesten er lettbrukt: flysøket er lagt ut på første side, og vi måtte deretter gjennom syv vinduer før handelen var i boks.

Alle kan søke etter priser, skal du videre til bestilling må du fylle inn fornavn, etternavn, adresse, telefon og e-post.

Du kan betale med kredittkort eller over giro (og fakse kvittering til selskapet). Selskapet sender deg ikke regning. Bestiller du med avreise fem arbeidsdager eller lenger frem i tid, betaler du 11 kroner i gebyr for post. Senere bestilling krever ekspresspostgebyr mellom 215 og 380 kroner, om du ikke kan hente billettene selv.

Tilbyr: Ebookers har både enkeltreiser med fly, leiebil og/eller hotell, samt pakkereiser i alle genrer. De har også morsomme hurtigløsninger som beste pris til og prisvarslingstjeneste. På nettstedet finner du også valutakalkulator og destinasjonsbeskrivelser.

Priser:
København: 1.025 kroner
Rio de Janeiro: 8.225 kroner

Ebookers tar reservasjonsgebyrer på 165 kroner på nett, høyere gebyrer for bestilling på telefon. Ebookers tilbyr fakturabetaling mot et tillegg på 95 kroner.

Krav til registrering: Du trenger ikke registrere deg før du skal bestille. Søk kan gjøres uten registrering.

Brukerstøtte: De har kundeservice på e-post og telefon. Åpningstider på telefon er 0830-17 (10-16), men forvent ikke å bli kongelig behandlet på telefontjenesten. Ebookers brukte 3 timer og 11 minutter på å svare på henvendelsene via e-post.

Avbestilling: Bestilling er bindende når du har trykket ok. Om billetten ikke er tatt ut av byrået, kan du avbestille - ring og sjekk. Følger flyselskapenes regler. Etter at reisen er betalt, kan ikke bestillingen endres uten avbestillingsforsikring og legeattest.

Nettadresse: Ebookers

  • Videre til neste nettreisebyrå i testen.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer