Ebookers.no

Enkel og grei bestilling hos Ebookers.no, men lav serviceinnstilling trekker ned helhetsinntrykket av det veletablerte nettreisebyrået.

Publisert
Sist oppdatert

Det britiske reisebyrået Ebookers har avdelinger i 12 land. Tjenesten er lettbrukt: flysøket er lagt ut på første side, og vi måtte deretter gjennom syv vinduer før handelen var i boks.

Alle kan søke etter priser, skal du videre til bestilling må du fylle inn fornavn, etternavn, adresse, telefon og e-post.

Du kan betale med kredittkort eller over giro (og fakse kvittering til selskapet). Selskapet sender deg ikke regning. Bestiller du med avreise fem arbeidsdager eller lenger frem i tid, betaler du 11 kroner i gebyr for post. Senere bestilling krever ekspresspostgebyr mellom 215 og 380 kroner, om du ikke kan hente billettene selv.

Tilbyr: Ebookers har både enkeltreiser med fly, leiebil og/eller hotell, samt pakkereiser i alle genrer. De har også morsomme hurtigløsninger som beste pris til og prisvarslingstjeneste. På nettstedet finner du også valutakalkulator og destinasjonsbeskrivelser.

Priser:København: 1.025 kronerRio de Janeiro: 8.225 kroner

Ebookers tar reservasjonsgebyrer på 165 kroner på nett, høyere gebyrer for bestilling på telefon. Ebookers tilbyr fakturabetaling mot et tillegg på 95 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer