Edle metaller og andre euforiske fristelser

Luksusnisser vil nok sette ekstra stor pris på Edibles afrodisiakaserie. Her finner du edle metaller og perlestøv i skjønn forening med eksklusive krydderier og drikkevarer.

Publisert
Sist oppdatert

Entofile fristelser

  1. Edle metaller og andre euforiske fristelser
  2. Bilder: Gull og krek fra grønne skoger.


DinSide har kastet øynene på den dekadente gull- og champagnekjærligheten. Gull er et velkjent afrodisiaka i følge de gamle moguler, så ørsmå partikler av 24-karat gull burde gjøre susen. Sukkerfri er den og! Ellers er jo champagne både velkjent og velprøvd i jakten på Eros’ mangfoldige gleder.

Kardemommefrø har fått bade sølv- og gullbelegg, og jammen har ikke de edle metallene funnet veien ned i noen lekre vokdaflasker også. Men aller, aller lekrest er kanskje perlestøvet: et finmalt pudder, laget av naturperler, som kan røres inn i champagne eller strøs over sjokoladekaken for et litt mer raffinert uttrykk en den gode gamle raspede kokosen. (Som for øvrig også givetvis kan riste liv i både det ene og det andre.)

Se bilder av Edibles afrodisiaka og andre entomologiske fristelser her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer