Egypt på billigtoppen

Fly til Roma fra Sverige eller til Kanariøyene fra Norge. Ønsker du bosted inkludert for en billigst mulig penge, må du vende nesen mot Egypt.

Badetur på solferie i Egypt?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Badetur på solferie i Egypt?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ukens aller billigste reisekupp får du med avreise fra Sverige. Billigst fra Norge akkurat nå er flyreiser til Kanariøyene eller ukesturer til Egypt. Vi har skannet reisemarkedet på jakt etter ukens billigste reiser. Her kan du se hva vi har funnet.

Redd for å reise til Egypt? I denne artikkelen kan du se hvor det er farlig å reise nå.

Alle priser i denne artikkelen og de tilhørende tabellene er innhentet 20. mars. Vær oppmerksom på at solkuppene er restplasser, og at priser og tilgjengelighet på dette markedet er i stadig forandring. Vi tar derfor forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasser på charterreiser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få SMS-varsling til din mobiltelefon. Mer om dette kan du lese her.

Egypt på billigtoppen

 1. Beste svenske
 2. Norske solkupp

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.


Spania og Egypt billigst

De billigste reisene fra Norge akkurat nå går til Kanariøyene og Egypt. Aller billigst på restplassoversikten er fly til Gran Canaria, enten fra Oslo, Stavanger eller Bergen; prisen er uansett 1.498 kroner.

Ønsker du bosted inkludert for en billigst mulig penge, må du sette kursen mot Egypt. Nå får du en uke på badestedene Sharm El Sheikh eller Hurghada for 1.595 kroner. Til Gran Canaria må du regne med rundt 1.900 kroner, og dersom du legger på en hundrelapp får du to uker på kanariøyen.

 • Klikk her for å se ukens beste solkupp fra Norge
 • Billigst fra Sverige

  Svenskene er altså igjen billigst. Billigst på restplassfronten i skrivende stund er en flyreise tur-retur Stockholm-Roma for 1.055 norske kroner. For en hundrelapp ekstra kan du reise fra Göteborg, som er kun 30 mil og et par hundrelapper i bussutgifter unna.

  Også fra Sverige er det Egypt som er billigst med bosted inkludert. En uke i Sharm El Sheikh koster 1.598 svenske – eller 1.411 norske kroner.

 • Klikk her for ukens svenske
 • Gode flypriser

  Det er også gode priser å finne på flybilletter for tiden:

  • KLM feirer sin nye rute Trondheim-Amsterdam med hyggelige priser: Tur-retur 30. eller 31. mars koster fra 580 kroner. Billettene må kjøpes mellom 20. og 26. mars.
  • Norwegian starter billettsalget på sine nye ruter til Nord-Norge 27. mars. Strekningen Trondheim-Tromsø vil koste 459 kroner én vei.
  • Ryanair averterer stadig med billige billetter; nå er det 100-kronerstilbud til både Stockholm, Stansted, Frankfurt-Hahn og Glasgow.

  Nettreisebyråene har også stadig gode priser på flyreiser og weekendpakker, og det blir neppe færre av dem nå når krigen i Irak er et faktum.

  Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer