Egypt på billigtoppen

Fly til Roma fra Sverige eller til Kanariøyene fra Norge. Ønsker du bosted inkludert for en billigst mulig penge, må du vende nesen mot Egypt.

Badetur på solferie i Egypt?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Badetur på solferie i Egypt?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ukens aller billigste reisekupp får du med avreise fra Sverige. Billigst fra Norge akkurat nå er flyreiser til Kanariøyene eller ukesturer til Egypt. Vi har skannet reisemarkedet på jakt etter ukens billigste reiser. Her kan du se hva vi har funnet.

Redd for å reise til Egypt? I denne artikkelen kan du se hvor det er farlig å reise nå.

Alle priser i denne artikkelen og de tilhørende tabellene er innhentet 20. mars. Vær oppmerksom på at solkuppene er restplasser, og at priser og tilgjengelighet på dette markedet er i stadig forandring. Vi tar derfor forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasser på charterreiser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få SMS-varsling til din mobiltelefon. Mer om dette kan du lese her.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.

Spania og Egypt billigst

De billigste reisene fra Norge akkurat nå går til Kanariøyene og Egypt. Aller billigst på restplassoversikten er fly til Gran Canaria, enten fra Oslo, Stavanger eller Bergen; prisen er uansett 1.498 kroner.

Ønsker du bosted inkludert for en billigst mulig penge, må du sette kursen mot Egypt. Nå får du en uke på badestedene Sharm El Sheikh eller Hurghada for 1.595 kroner. Til Gran Canaria må du regne med rundt 1.900 kroner, og dersom du legger på en hundrelapp får du to uker på kanariøyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer