Eksklusiv smykke- og klokkemesse

Breitling, Omega, Rolex, Seiko og Swatch. Himmelsk og dyrt, men også fristelser til overkommelige priser. Det er klart for årets klokke- og smykkemesse i Sveits.

Publisert
Sist oppdatert
Klokker i alle prisklasser.
Klokker i alle prisklasser. Vis mer
Smykker til begjær.
Smykker til begjær. Vis mer
Messen i Basel.
Alle foto: www.baselshow.com
Messen i Basel.
Alle foto: www.baselshow.com Vis mer


Sveits er klokkelandet over noe. På klokke- og smykkemesse i Basel og Zürich fra 3. til 10. april kan du beundre ur, smykker og juveler fra 2.200 utstillere fra 40 land. Utstillingen feiret 30-årsjubileum som verdens ledende klokke- og smykkebegivenhet i 2002.
Messen er godt besøkt av klokke- og smykkeelskere fra hele verden; det er ventet 80.000 besøkende fra 100 land.

Drømmer, følelser og begjær

Utstillingen strekker seg over 167.000 kvadratmeter fordelt på Basel og Zürich. Den er inndelt i flere forskjellige haller: Det er Hall of Dreams, Hall of Desires, Hall of Inspirations og Hall of Emotions - altså Drømmenes, Begjærets, Inspirasjonens og Sinnsbevegelsens hall - som alle huser klokkemerker i forskjellige prisgrupper. Smykkehallene har også passende navn, som Hall of Visions og Hall of Feelings.

Hovedutstillingen med de fleste utstillerne er i Basel, men du vil også kunne se mye av det samme i Zürich – men her fordelt på land og ikke så mye konsentrert rundt merker. Messedatoene er de samme begge steder.

  Sted: Basel Exhibition og Zürich Exhibition
  Når: 3. til 10. april.
  Åpningstider: Daglig fra 9 til 18, siste dag 9 til 16.
  Nettadresse: www.baselshow.com


Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer