Eksklusiv smykke- og klokkemesse

Breitling, Omega, Rolex, Seiko og Swatch. Himmelsk og dyrt, men også fristelser til overkommelige priser. Det er klart for årets klokke- og smykkemesse i Sveits.

Publisert
Sist oppdatert

Sveits er klokkelandet over noe. På klokke- og smykkemesse i Basel og Zürich fra 3. til 10. april kan du beundre ur, smykker og juveler fra 2.200 utstillere fra 40 land. Utstillingen feiret 30-årsjubileum som verdens ledende klokke- og smykkebegivenhet i 2002.Messen er godt besøkt av klokke- og smykkeelskere fra hele verden; det er ventet 80.000 besøkende fra 100 land.

Drømmer, følelser og begjær

Utstillingen strekker seg over 167.000 kvadratmeter fordelt på Basel og Zürich. Den er inndelt i flere forskjellige haller: Det er Hall of Dreams, Hall of Desires, Hall of Inspirations og Hall of Emotions - altså Drømmenes, Begjærets, Inspirasjonens og Sinnsbevegelsens hall - som alle huser klokkemerker i forskjellige prisgrupper. Smykkehallene har også passende navn, som Hall of Visions og Hall of Feelings.

Hovedutstillingen med de fleste utstillerne er i Basel, men du vil også kunne se mye av det samme i Zürich – men her fordelt på land og ikke så mye konsentrert rundt merker. Messedatoene er de samme begge steder. Sted: Basel Exhibition og Zürich ExhibitionNår: 3. til 10. april.Åpningstider: Daglig fra 9 til 18, siste dag 9 til 16.Nettadresse: www.baselshow.com

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer