Eksosryper og asfaltcowboyer

Fra storby til storby verden rundt.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har valgt oss ut seks storbyer i forskjellige land og kulturer. Fra isende atlanterhavskulde i Reykjavik til dampende hete i Dubai. Fra rådyre Tokyo til megabillige Kuala Lumpur. Fra urbant kaos i New York til intim småbyfølelse i Amsterdam. Her er ruten vi velger oss.

Vår rute

Oslo - Reykjavik - New York - Tokyo - Kuala Lumpur - Dubai - Amsterdam - Oslo.

Vi skulle gjerne vært borte i ukevis, men storbyene kan også gi store inntrykk på bare få dager. Derfor er det mulig med korte stopp og en relativt rask jorden-rundt-reise. Prisanslag fra reisebyrået Reisefeber i Bergen, tilsier at turen kan koste 17.728 inkludert avgifter.

Flyreisene

Oslo - Reykjavik: 2,5 timeReykjavik - New York: 5,5 timeNew York - Tokyo: omkring 14 timerTokyo - Kuala Lumpur: 7,5 timeKuala Lumpur - Dubai: 7 timerDubai - Amsterdam: 7 timer 20 minutterAmsterdam - Oslo: underkant av 2 timer

Alle flytider er beregnet ut fra Expedia.com bestillingsskjemaer, og trenger ikke stemme med reisene i pakkeprisen vi har fått oppgitt.

Om turen

Denne rundturen gir oss både stort og smått av verdens urbane oaser. Reykjavik er riktignok en liten by, men kjent for sitt sydende uteliv, sine svært motebevisste innbyggere og sine varme kilder. Vi starter derfor turen med hete bad i den blå lagune og hektisk natteliv blant norrøne frender på Island.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer