Eksotisk chartervinter

Safari i Serengeti, sykkeltur på Cuba eller Robinson-ferie i Malaysia. Charterselskapene satser på eksotiske pakketurer i vinter. Her er oversikten.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi fortsatt elsker Kanariøyene, paraplydrinker og en god, gammeldags badeferie vil vi også i langt større grad være fri og eventyrlystne. I følge de store charterarrangørene er pågangen på eksotiske reiser og pakketurer til eksempelvis Cuba, India, Mexico, Brasil og Thailand stor.

- Vi har aldri hatt en mer eksotisk vinter, de eksotiske reisemålene har økt med 40 prosent sammenlignet med i fjor. Thailand er fortsatt det mest populær, jeg tror ikke Ola og Kari kan få nok av Thailand, men andre fantastiske reisemål som Vietnam og Kambodsja er også populært, sier Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour.

Eksotisk vinter for den reiselystne

Mulighetene til å fråtse i spennende nyheter og eksotiske reisemål på charterkartet i årets mørke vintermåneder er store. I tillegg til årets heiteste nyheter gjør gamle, eksotiske slagere comeback i de store reiseaktørenes vinterkataloger for høsten og vinteren. På feriekartet er Star Tour blant annet tilbake med Ponte Negra og Rio i Brasil, Havana på Cuba, Playa del Carmen i Mexico og Goa i India. Selskapets ferskeste reisenyhet er ellers Sharjah, Dubai i de Forente Arabiske Emirater. Selskapet øker også reiser til Thailand med 50 prosent og Egypt med 100 prosent, i følge Petersson. Star Tours Tema-avdeling tilbyr videre guidede reiser til mange av verdens fjernere reisemål, som safaritur på Serengeti i Tanzania, eller vinferie i Kapp-provinsen i Sør-Afrika.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer