Eksotisk luksuscharter på billigsalg

Kom deg langt vekk i vinter.

Publisert
Sist oppdatert

Har finanskrisa tatt et ordentlig jafs av lommeboka di, og allikevel drømmer du om en luksuriøs, men billig ferie langt, langt vekk? Det er faktisk mulig uten å bli helt blakket.

Vi sjekket nettsidene til noen av landets største charterselskap, og fant flere turer på billigsalg. De aller fleste har senket prisen på en rekke langreisemål.

- Nå i begynnelsen av desember så ser vi at reisene går litt tregere enn normalt og vi har senket prisene for å få fart på salget. Dette er en sjanse som ikke kommer igjen med det første, så reis nå om du kan, er mitt råd. Aldri har drømmen vært nærmere, sier Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour, til DinSide.

Er du villig til å grave litt dypere i lommeboka, er det mye bra å velge i, fant vi ut. Her er noen eksempler:

Maldivene

Drømmer du om paradisøyer med kritthvit sand, og vakre, turkise laguner? Maldivene er et land som består av 1.200 øyer omkranset av hvite sandstrender og korallrev i Det indiske hav.

Star Tour: Selv om Maldivene aldri har vært en lavprisdestinasjon, kan du faktisk få en to ukers ferie her for 11.498 kroner med Star Tour (førpris: 14.448 kroner). Da bor du på Handhufushi Resort & Spa (tre s’er +) i din egen, nydelige bungalow (se bilde). Avreise er 29. november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer