Eksotisk luksuscharter på billigsalg

Kom deg langt vekk i vinter.

Publisert
Sist oppdatert

Har finanskrisa tatt et ordentlig jafs av lommeboka di, og allikevel drømmer du om en luksuriøs, men billig ferie langt, langt vekk? Det er faktisk mulig uten å bli helt blakket.

Vi sjekket nettsidene til noen av landets største charterselskap, og fant flere turer på billigsalg. De aller fleste har senket prisen på en rekke langreisemål.

- Nå i begynnelsen av desember så ser vi at reisene går litt tregere enn normalt og vi har senket prisene for å få fart på salget. Dette er en sjanse som ikke kommer igjen med det første, så reis nå om du kan, er mitt råd. Aldri har drømmen vært nærmere, sier Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour, til DinSide.

Er du villig til å grave litt dypere i lommeboka, er det mye bra å velge i, fant vi ut. Her er noen eksempler:

Eksotisk luksuscharter på billigsalg
Handhufushi Resort & Spa, Maldivene. Foto: Star Tour
Handhufushi Resort & Spa, Maldivene. Foto: Star Tour Vis mer


Maldivene

Drømmer du om paradisøyer med kritthvit sand, og vakre, turkise laguner? Maldivene er et land som består av 1.200 øyer omkranset av hvite sandstrender og korallrev i Det indiske hav.

Star Tour: Selv om Maldivene aldri har vært en lavprisdestinasjon, kan du faktisk få en to ukers ferie her for 11.498 kroner med Star Tour (førpris: 14.448 kroner). Da bor du på Handhufushi Resort & Spa (tre s’er +) i din egen, nydelige bungalow (se bilde). Avreise er 29. november.

Samba i Brasil


Frister det enda mer med samtatakter, kan vinterbleke nordmenn også få strand, sol og god mat i Brasil.

Apollo: Har veldig billige charterturer til Porto de Galinhas, som ligger en time sør for storbyen Recife. Hit kan du fly og bo i to uker på det lille hotellet Aconchego (tre soler) for bare 6.948 kroner. Du kan velge mellom flere datoer; enten avreise 26. november eller 10. desember.

Ving: Har billige turer til avslappende Pipa. Porto Do Sol (tre v-er +) ligger i utkanten av Pipa sentrum og er ti minutter fra stranda. To uker her koster bare 7.895 kroner per person og avreise er 26. november.

Les DinSides reisereportasje fra Pipa i Brasil

Hesperia Isla Margarita i Playa Puerto Cruz. Foto: Ving
Hesperia Isla Margarita i Playa Puerto Cruz. Foto: Ving Vis mer


På eventyr i Venezuela

Vakre Venezuela har mange ulike landskapstyper og kan skryte på seg Sør-Amerikas største innsjø og verdens høyeste fossefall. Med andre ord, her er det mye å se og gjøre. Vil du hit for en billig penge, bør du handle raskt:

Ving: Har også billige turer til eksotiske Venezuela. Turoperatøren har flere turer helt ned til 6.995 kroner for uspesifisert hotell, men vil du helt sikkert vite hva du får, kan Hesperia Isla Margarita i Playa Puerto Cruz (fire v-er) være et godt alternativ. Prisen har blitt redusert flere tusen kroner og for to uker – all inclusive – betaler du kun 9.395 kroner per person. Avreise er 27. november.

Hotell Amandari på Rayongkysten. Foto: Star Tour.
Hotell Amandari på Rayongkysten. Foto: Star Tour. Vis mer
Pakasai Resort, Krabi. Foto: Apollo
Pakasai Resort, Krabi. Foto: Apollo Vis mer


Smilets land - Thailand

Er du en av mange som har forelsket deg i Thailand? Selv om det er høysesong snart, er det fremdeles mulig å gjøre et bra kupp her.

Apollo: Apollo tilbyr en toukers tur til Krabi 22. november til 10.948 kroner per person. Det nydelige hotellet Pakasai Resort (fire soler) er bygd i thai-stil og er på en høyde i et tropisk naturområde.

Star Tour: Har to uker i Hotell Amandari (tre s’er +) for 7.995 kroner. Rommene er smakfulle i minimalistsik stil, og hotellet ligger i Ao Nang, som ligger på Rayongkysten, ikke langt fra Pattaya. Her er det bare å pakke kofferten fort - avreise er nemlig 8. november.

Les disse Thailand-tipsene før du reiser!

Alle turene går fra Oslo. Prisene er hentet på ettermiddagen torsdag 6. november. Vi tar forbehold om prisendringer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer