Eksotisk og asiatisk

Bunadskledte budeier er fint, men kimonokledte japanske kvinner er jammen flotte, de også.

Foto: Stine Okkelmo
Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise presenterer hver uke et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Har du et bilde du gjerne vil vise frem? Send det og en beskrivelse av hvor og når det er tatt til reise@dinside.no.

Ukens bilde:

Ukens bilde er tatt i Nagoya, Japan. Nagoya er Japans tredje største by, med cirka 2,3 millioner innbyggere. Nagoya står ikke øverst på turistenes liste over byer de besøker - både Tokyo og Kyoto slår havnebyen Nagoya.

Likevel, det er mye å se i Nagoya, blant annet det vakre Nagoya slott, og Atsutatempelet. Og uansett hvor du er i Japan, får du en smak av det japanske. Og Japan - det er en helt annen verden! Det er få som reiser til dette spennende landet uten å bli fascinert.

Bildet viser en japansk kvinne kledt i tradisjonell kimono, i forbindelse med et tradisjonsrikt opptog under Atsutafestivalen i juni.

Denne vakre japanske damen kledte i finstasen i forbindelse med en festival i Nagoya. Foto: Stine Okkelmo
Denne vakre japanske damen kledte i finstasen i forbindelse med en festival i Nagoya. Foto: Stine Okkelmo Vis mer


Interessert i Japan?


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer