Eksotisk til halv pris

Denne uken fristes vi mest av eksotiske reiser til lavpris fra Sverige.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du handle restplasser denne uken starter prisene like under 2.000 kroner. Men dette kan endre seg fort. Følg med prisene selv på restplassoversikten, eller bestill varsling til mobiltelerfonen din.

Billigst fra Oslo og Stavanger

Ukens prisvinnere på charterreiser har utreise fra Oslo og Stavanger. Her er utvalget størst og prisene gunstigst. Det er også flere reiser fra Harstad, Bergen og Kristiansand, mens utvalget er magrere fra Sandefjord, Ålesund, Trondheim og Bodø. Fra Tromsø finnes i skrivende stund ingen restplasser med utreise den kommende måneden.

 • De billigste reisene fra Norge nå
 • Ukens beste reisetilbud går til snittet av de mest populære vinterreisemålene; Tunisia, Egypt, Kanariøyene og Marokko. De billigste reisene kommer denne uken fra Detur. Du kan enten velge Oslo - Sharm El Sheikh i syv dager fra midten av november eller Oslo - Tunisia i begynnelsen av desember. Begge koster 1.995 og begge er inkludert hotell!

  Halv pris på eksotiske reiser

  Vil du reise på mer eksotisk charter er det ikke allverdens utvalg. Til Thailand finnes enkelte ledige novemberreiser fra Oslo, men prisene er ikke spesielt gunstige. 6.595 er laveste pris med Star Tour for 14 dager uten hotell, utreise 24.11. Apollo melder seg på med den billigste turen inkludert hotell, men 7.898 for en uke fra 17.11 er ikke spesielt billig. Da er det vel mer gunstig å velge Star Tours hotellvariant der du får 14 dager for 7995 med utreise 24.11. Det er også mulig å finne reiser til Natal (Brasil) og Cancún (Mexico) for tilsvarende priser.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer