Eksotiske aprilreiser

Ukens reisekupp går til eksotiske destinasjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken må du i alle fall over tusenlappen for å komme deg sydover. Men enkelte lavere priser kan dukke opp. Følg med prisene selv på restplassoversikten.

Billigst fra Oslo

Denne uken må du belage deg på å punge ut med mellom en og to tusenlapper for en charterbillett til sydligere strøk. Ukens beste priser er på reiser til eksotiske destinasjoner som Madeira, Egypt og Azorene. Enkelte av reisene er inkludert hotell selv om prisen holder seg under 2.000 kroner for en uke.

Ti billige fra Oslo

Andre muligheter

I Nord-Norge fisker vi i svart restplasshav denne uken, og fra Trondheim er det dyrt. De eneste stedene utenfor Oslo med brukbare priser er Bergen, Haugesund og til en viss grad Stavanger. Stort sett må du godt over to tusenlapper for å få et flysete, og et hotellrom.

Tilbud fra resten av landet

Svenskekupp

Med relativt magert marked i Norge, er det fristende å bevege seg østover. Svenskenes reisetilbud, spesielt fra Göteborg, kan matche de billigste fra Norge nå.

Tilbud fra Sverige

Ruteflykupp

Syns du prisene og utvalget av charterreiser blir for skralt, kan det lønne seg å sjekke flyselskapene. I går, fredag 15. april, startet British Airways en kampanje som varer til mandag 18. april. De garanterer 250.000 seter til laveste pris mellom Oslo og Manchester. Laveste pris er 1.429 kroner tur-retur inkludert skatter og avgifter. Prisen gjelder reiser i tidsrommet 9. mai til 11. juli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer