Eksotiske Europa

På en uke gjør amerikanere og japanere det man godt kan bruke hele livet på; å oppdage Europa. Her er lesernes tips om eksotiske, ukjente og lite besøkte steder i vår egen verdensdel.

Publisert
Sist oppdatert

Vi reiser helst til Hellas, Spania og Tyrkia, men Europa har langt mer å vise frem enn ferieparasoller på overfylte strender. Flere av leserne har latt seg begeistre og overraske over steder på kontinentet som ikke finnes i feriebrosjyrene. Her er tipsene fra Reiseguiden.

Sjokolade, øl og kulehull

Vi strømmer i flokk til storbyer som Barcelona, London og Praha, men det finnes jammen godbiter vi ikke i første omgang plasserer på topp på reiseønskelisten vår. Hege har for eksempel besøkt Brugge i Belgia, og forteller at den regnes som en av Europas best bevarte middelalderbyer.

- Brugge er dessuten et eldorado for søtmonser. Belgisk sjokolade er fantastisk, og i Brugge er det lekre sjokoladebiter på omtrent hvert hjørne, skriver Hege.

Om skummende glass frister mer enn sukkersøte sjokoladebiter, er Bayern stedet. Byen Bamberg er et øldorado mener Richard i sitt innlegg om denne lille byen nord i Bayern.

- Det er ca. 70.000 innbyggere i Bamberg, og hele 10 ølbryggerier. Det betyr at Bamberg er en by for folk som liker øl.

En enkel og grei anbefaling fra Richard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer