Eksotiske India fra 3.498

Er du lei restplasser til Gran Canaria og Tenerife? Nå får du restplasser til India, Marokko og Mauritius fra 3.498 kroner!

Publisert
Sist oppdatert

I denne ukens reisekupp får du dessverre ingen billetter fra noen destinasjoner i landet for under tusenlappen. Likefullt kommer du deg til sydlige strøk for godt under 2.000 kroner, så det er bare å pakke Rio-tangaen eller spanjoltrusa og komme seg til stranden.

Eksotiske muligheter

Den ivrige restplassreiseren har kanskje sett seg lei på de "vanlige" turene til steder som Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Nå får du Indiareiser, nærmere bestemt til Goa, for 3.498 kroner. Dette er kun fly, men søker du på for eksempel hotels.com finner du bosteder til snaue 700 kroner natten og oppover. Det bør også gå greit å finne hoteller når du kommer frem.

Føler du for å komme deg til Afrika (ikke Egypt og Tunisia denne gangen), så er Marokko et greit alternativ. Med Apollo flyr du til Agadir for 4.298 kroner til et uspesifisert bosted.

Vil du derimot til øyliv og fete strender velger du heller en restplass til Mauritius. Star Tour tar deg med hit i fjorten dager med slaraffenliv. Reisen koster 6.995, så har du lite å foreta deg fra 8. november ber vi deg vurdere en god bok på stranden her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer