Ekspertvurderingen

Vi har snakket med en annen av testkjørerne, grunnleggeren av European Coaster Club.

Justin Garvanovic før n'te rundttur med Balder på testdagen.
Justin Garvanovic før n'te rundttur med Balder på testdagen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med på åpningen er også grunnleggeren av European Coaster Club, Justin Garvanovic, fra England. På spørsmål om hvilken bane han foretrekker av de to nordiske gigantene, svarer han meget diplomatisk:

- Oh, I can't separate my babies! - Jeg kan ikke skille mellom barna mine, sier Garvanovic, og hevder at han er svært misunnelige på oss skandinaver som har to slike baner i vår nærhet.

- Hvor bør jeg bo, om jeg skal flytte til et sted midt mellom Thundercoaster og Balder, spør Garvanovic?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Skroll ned for mer.

Som den ekte berg- og dalbaneentusiast han er, har Garvanovic uendelige kilometer langs ville skinner bak seg, og han nekter å rangere Balder og Thundercoaster.

- De er begge svært raske og høye, og gir fantastiske kjøreopplevelser der du letter fra setet flere ganger underveis. I love them both, sier en entusiastisk Garvanovic, som på det nærmeste kan kalles en reisende i berg- og dalbane. Neste uke skal han delta på åpningen av Gröna Lund i Stockholm, og deretter står sesongstart i diverse parker i England for tur. I mai skal entusiasten teste verdens største berg- og dalbane i Ohio.

  • Hvem er best? Se vår vurdering av Balder vs. Thundercoaster

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer