Ekstraservice av en annen verden

Egen butler for babyen, eller særskilt romservice for kjæledyret ditt?

Publisert
Sist oppdatert

Luksushotellene kjemper om kundene, og da holder det ikke med kjedelig flatskjerm-TV og DVD-spillere på rommene. Det kan hende det var hett for noen år tilbake, men nå er det mer forventet at dette finnes selv på helt ordinære hotellrom. Det må mer til for å skille seg ut ut blant de mange konkurrentene.

Les også: Verdens dyreste suiter

Kjærlighetsbutler eller babybutler?

Ingenting er så deilig som å bli dullet litt ekstra med, og på Keswick Hall i Virginia, USA, kan du virkelig bli bortskjemt. Der har de videreutviklet vanlig butlerservice, og tilbyr spesielle babybutlere og kjærlighetsbutler ...

Bestiller du overnatting med babybutler-service, får du rosa, blått eller gult sengetøy i barnesengen, du kan ringe på butleren for hjelp til å varme flasken når babyen skal ha mat, og du får tilgang til gourmetmat til poden (mot et lite tillegg i prisen ...). Du kan også benytte deg av hotellets barnevaktservice om du ønsker en kveld uten barna.

Kjærlighetsbutleren skal sørge for ekstra romanse under kjærlighetsoppholdet; her ligger roseblader strødd på sengen ved sengetid, langstilkede roser, champagne ved ankomst, afrodisiakum-kanapeer, sjokoladedyppede jordbær mm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer