Ekstraservice for jenter

Her er noen hoteller verden rundt som markedsfører seg med spesielle tilbud til kvinnelige reisende.

Publisert
Sist oppdatert

Britannia, Trondheim

Hotellet har noen rom tilpasset kvinnelige gjester. I dette tilfellet betyr det at man i tillegg til standardutstyr finner vannkoker, kaffe/te, ekstra hygieneartikler, magasiner og morgenkåpe.

Lady's First Design Hotel, Zurich, Sveits

Dette nyoppussede bygget er av typen boutique hotell, og ligger nær sentrum av Zurich. De øverste etasjene er reservert kvinner, og hotellet er både drevet og tegnet av kvinner (arkitekt Pia Schmid). 28 rom, lounge med peis, rosehage, takterrasse og spa.

Red Carnations, kjede, flere land

Denne kjeden består av ni hoteller i England (London og Dorset), Sør-Afrika (Cape Town), Sveits (Geneve) og USA (Florida). De har eget tilbud til alenereisende kvinner som sikrer spesielt beliggende rom med ekstra sikkerhet i form av dørlås, kvinnelig betjening og lignende. Dessuten flere hengere i skapene, mer plass til makeup på baderommet og ekstra lys.

The Spires, Glasgow, Skottland

Et leilighetshotell som satser på reisende yrkeskvinner. Leiligheter med videokamera og kikkhull ved døren, beliggende høyt oppe i bygget, godt makeup-lys og fullstørrelse speil, magasiner og aviser, egenpleieprodukter. Eierne mener mange kvinner mistrives med å spise middag ute alene, og tilbyr derfor også fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og muligheter for å bestille varer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer