Ekstraservice koster

Du betaler 50 prosent mer for flymaten med Star Tour og Nazar, enn du gjør med Solia.

Familien på fire betaler 360 kroner for mat på charterflyturen med Solia, mens du må ut med 540 ekstrakroner for flymaten om du reiser med Star Tour eller Nazar. Foto: Chaleerat Ng.
Familien på fire betaler 360 kroner for mat på charterflyturen med Solia, mens du må ut med 540 ekstrakroner for flymaten om du reiser med Star Tour eller Nazar. Foto: Chaleerat Ng. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- 99,9 prosent bestiller mat om bord, forteller kommunikasjonsdirektør i Star Tour, Lena Petersson. Mat vil alle ha, og man får ikke noe billigere mat enn dette noe sted, og de får varmmat også, fortsetter Petersson.

- De aller fleste bestiller mat om bord, det er ytterst få som ikke bestiller mat, sier informasjonssjef Helen Begby i Apollo. Hva man får servert er forskjellig, litt avhengig av reiselengde og når på døgnet flyet går, fortsetter Begby i Apollo.

På tross av at de aller fleste bestiller mat om bord, må du bestille mat ved siden av - og selvsagt betale for maten for seg.

Vi har sjekket hva flymaten koster hos de forskjellige charterselskapene på reiser til tre populære reisemål for nordmenn på sommerferie-pakketur: Kreta, Mallorca og Tyrkia.

Her er de billigste pakketurene

50 prosent prisforskjell

Alle charterselskapene som vi har sjekket, tar samme pris for maten til alle disse destinasjonene, men det store forskjeller i hvor mye du må betale for å mette magen om bord. Mens du betaler 360 kroner for mat til hele familien på fire på tur med Solia, må du ut med 540 ekstrakroner for flymaten om du reiser med Star Tour eller Nazar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.