Ekstrem hytteluksus til leie

På de fleste store skisteder kan du finne superluksuriøse storhytter til leie.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er ikke bare skikjendisene som bygger luksuriøse hytter i fjellet. Hos Kvitfjell booking forteller de at de har flere mindre hytter med tilsvarende standard som kjendishyttene. Fra ti til 20 personer kan bo i slike hytter, og prisene er tilsvarende lavere. Det samme gjelder flere av de andre store skisentrene, som gjerne har en eller flere storhytter til leie, med alle luksusfasiliteter på plass.

Se eksempler lenger ned på siden.

Her er noen utvalgte luksushytter:

 • Blomset på Geilo:
  En av de største vi har funnet i fjellet - 15 soverom med egne bad, og svømmebasseng med motstrømsanlegg. Antakeligvis den mest eksklusive hytta du kan leie i fjellet i Norge. Den er priset deretter - fra 49.000 kroner for weekend, og 17.000 i midtuke i vinter. Hele uker fra 86.000. Denne fant vi via Geilo Booking.
 • Hytte på Sjusjøen med tømmer og peis, men også parkett og boblebad. Foto: Per Tajet Foto: Per Tajet
  Hytte på Sjusjøen med tømmer og peis, men også parkett og boblebad. Foto: Per Tajet Foto: Per Tajet Vis mer


 • Luksushytte på Sjusjøen:
  Nybygget privathytte med utendørs boblebad, to bad - ett med boblebad og badstue. Plass til maks 14 personer. Ukepris i vinter fra 12.000 kroner.

  - Hytta brukes også privat, og vi har ikke bestemt oss for hvor ofte vi leier ut, forteller eier Per Tajet. Vi fant den på Finn.

 • Luksushytte på Hafjelltoppen:
  Syv soverom, to bad med boblebad. Biljardbord og eget TV-rom. 23 sengeplasser. Ukepris i vinter på 30.700 og weekendpris på 19.500. Denne fant vi hos Norgesbooking.
 • Fageråstunet på Trysil:
  Stor hytte på Fageråstunet, ni soverom og plass til 24 personer. Koster 42.480 for påskeuken, 16.890 uken etterpå. Vask inkludert. Denne fant vi hos Trysil Booking
 • Hermannstua på Beitostølen. Foto: Beitostølen Bookingservice Foto: Beitostølen Bookingservice
  Hermannstua på Beitostølen. Foto: Beitostølen Bookingservice Foto: Beitostølen Bookingservice Vis mer


 • Hermannstua på Beitostølen:
  12 til 14 sengeplasser i seks soverom. Hvert rom har eget bad. Felles boblebad og badstue for hele hytta. Priser fra 14.200 kroner i uken utenom vinterferie og påskeferie. 34.000 i påsken. Denne fant vi hos Beitostølen Bookingservice.
 • Kjendishyttene

 • Aktuelle nettsteder - her finner du lenker.
 • Tilbake til innledningen

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer