Ekstrem hytteluksus til leie

På de fleste store skisteder kan du finne superluksuriøse storhytter til leie.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare skikjendisene som bygger luksuriøse hytter i fjellet. Hos Kvitfjell booking forteller de at de har flere mindre hytter med tilsvarende standard som kjendishyttene. Fra ti til 20 personer kan bo i slike hytter, og prisene er tilsvarende lavere. Det samme gjelder flere av de andre store skisentrene, som gjerne har en eller flere storhytter til leie, med alle luksusfasiliteter på plass.

Se eksempler lenger ned på siden.Her er noen utvalgte luksushytter:

Blomset på Geilo: En av de største vi har funnet i fjellet - 15 soverom med egne bad, og svømmebasseng med motstrømsanlegg. Antakeligvis den mest eksklusive hytta du kan leie i fjellet i Norge. Den er priset deretter - fra 49.000 kroner for weekend, og 17.000 i midtuke i vinter. Hele uker fra 86.000. Denne fant vi via Geilo Booking.

Luksushytte på Sjusjøen: Nybygget privathytte med utendørs boblebad, to bad - ett med boblebad og badstue. Plass til maks 14 personer. Ukepris i vinter fra 12.000 kroner.

- Hytta brukes også privat, og vi har ikke bestemt oss for hvor ofte vi leier ut, forteller eier Per Tajet. Vi fant den på Finn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer