Ekstremsommer

La adrenalinet bruse i blodet og kjenn at du lever. Vi guider deg i eventyrjungelen og gir deg de råeste tipsene for en spennende sommerferie.

Publisert
Sist oppdatert

Fritt himmelfall – hopp i fallskjerm

Mange har fallskjermhopp på toppen av listen over ting som må gjøres her i livet. Å hive seg ut i fritt fall fra et fly i flere tusen meters høyde er et adrenalinrush av de store. Du overvinner din egen frykt og utfordrer naturelementene. Over hele landet arrangeres fallskjermkurs, men blir det for skummelt å hoppe alene kan du hoppe tandem med en erfaren instruktør. Du kan regne med å betale rundt 2.500 kroner.

Eksterne lenker:Norsk Fallskjermklubb. For informasjon om hvor du finner flere fallskjermklubber, kontakt Norsk Aero Klubb.

Heftig bungy

Tenk deg en bro over en snirklende elv 250 meter under deg i tredve pluss. Svetten siler, hjertet banker og snart er det din tur til å hoppe. Strikkhopping kan ta pusten fra en hver, men etter overstått stunt blir mange avhengig. Rundt omkring i verden fins det fantastiske steder å hoppe i strikk, blant annet i The Last Resort i Nepal, ti kilometer fra grensen til Tibet. På en spesialbygget bro over Bhoti Koshi elven, tre timer fra Khatmandu, kan du hoppe 160 meter rett ned i en elv som regnes som den villeste i dette fjellandskapet. For et hopp og todagers opphold betaler du cirka 900 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer