Reiseforsikring:

- Ekstremt kostbart

Advarer før sommeren.

DYRERE: Det er ikke bare hotell, mat og drikke som har blitt dyrere på ferieturen. Foto: AFP/NTB
DYRERE: Det er ikke bare hotell, mat og drikke som har blitt dyrere på ferieturen. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dyrtid og svak krone fører til at en del velger å endre ferieplanene i sommer. Mange velger også rimeligere reisemål for å få kronene til å vare lengre.

Ser man mot land som for eksempel Albania og Serbia, kan man kappe stort i feriebudsjettet, som DinSide tidligere har skrevet.

Dyr sykdom

Denne sommeren ser ut til å bli rekordtravel med mange reisende som har tenkt seg utenlands etter to-tre år med reisebegrensning.

Nå oppfordrer en dansk hygieneekspert om at det er viktig å huske på god håndhygiene når du reiser utenlands, skriver danske BT.

De frykter mange tilfeller av diaré siden mange nå skal ut og reise.

Blir du syk på ferien, er det ofte helt avgjørende å ha reiseforsikringen i orden, hvis ikke kan du få en kjemperegning.

Kommunikasjonssjef i Gjensidige, Arne Voll har tidligere fortalt om et tilfelle der en turist i Egypt måtte betale 150 000 kroner etter å ha blitt behandlet for dårlig mage.

- I dette enkelttilfellet var det snakk om en regning på 14 500 euro som ble belastet kredittkortet. Og dette var for en behandling og gode råd en like gjerne kunne fått gratis på apoteket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.