Ekstremt mye ferie for pengene

Vi har pakket sammen seks glimrende turer for deg som ikke er på charterkjøret, men vil ha mye for pengene.

Publisert
Sist oppdatert

Mai er den måneden du burde reise til Middelhavet og sørover i Europa for å oppleve våren på sitt beste. Flybillettene er billige, hotellene har ofte rabatter og varmen er behagelig.

DinSide Reise har pakket sammen fem turer i forskjellige kategorier, som alle er testet og anbefalt på det varmeste. Velger du en av disse turene, får du mye for pengene.

Reiser du rundt 17. mai, er ofte tilbudet på flysetene bedre.

Her er våre forslag til en herlig start på sommeren:
Alle prisene er for to personer. Bagasjeavgift og andre tilleggskostnader er ikke tatt med i flybillettprisen.

Ekstremt mye ferie for pengene


Våryr i Barcelona

En langhelg i Barcelona slår aldri feil i mai. Vi sjekket prisene fra 16. til 19. mai. For deg som vil slippe unna 17. mai feiringen, er dette et godt alternativ.

Fly:Sterling flyr to personer frem og tilbake for 2276 kroner.

Bosted:Hotell Banys Orientals er et av verdens beste hoteller for den prisen du betaler. Hotellet ligger i Born, en av de hippeste bydelene i Barcelona. Hotellet er alltid med på lister over verdens fineste hoteller og er ofte avbildet i interiørmagasiner.

Prisene starter på 800 kroner natten for et dobbeltrom.

Samlet pris for reise: 4676,- nok

Den store Spaniaguiden...

Soluke på Hvar

Vår på den kroatiske øya Hvar er utrolig vakkert. Klart vann, god mat og mange muligheter for utflukter gjør dette til et anbefalt sted for en maiferie. Dette er et litt dyrere alternativ, men som en totalpakke, får du mye for pengene. Været er i en overgangsfase i begynnelsen av mai, men blir varmere på slutten.

Fly:Norwegian flyr direkte til Split. Vi sjekket utreise den 4. mai og hjemreise den 11. mai. Du får turen for to personer for 3194 kroner med selskapet.

Bosted:Vi har plukket ut en pakkeløsning på Suncani Hvar Hotels, nærmere bestemt Riva Hvar. Et ganske nytt og flott plassert hotell i havnen i Hvar. I prisen inngår blant annet alle frokoster og fire middager.

Prisen for åtte dager og syv netter er 11.200 kroner for to personer i et dobbeltrom.

Samlet pris for reise; 14.000 kroner

Se bilder fra Hvar og Kroatia her...

Ekstremt mye ferie for pengene


Shopping i eksotiske Marrakech

Det absolutte shoppingmekka hvis du skal fornye huset eller garderoben til sommeren. I Marrakech finner du kvalitetsvarer, spennende kultur og utrolige reiseopplevelser bare 4,5 timers direkteflight fra Norge.

Fly:Norwegian flyr dere til Marokko en uke fra 4. til 11. mai for 3.320 kroner.

Bosted:Den klassike riaden Dar Donab er forholdsvis dyr, men er til gjengjeld veldig fin. En uke her koster 16.700 kroner for et dobbeltrom med frokost. Da lever du som en arabisk konge og er i direkte nærhet til det meste i byen.

Samlet pris for reise: ca 20.000 kroner

Det finnes mange billigere alternativer i Marrakech. Sjekk riadsmorocco.com for noe langt billigere, men fortsatt bra. Ikke bo på vanlig hotell i denne byen. De er fine, men opplevelsen er mye bedre i en riade, som er et tradisjonelt marokkansk hotell.

Forførende shopping i Marrakech...

Bildespesial fra eventyrbyen Marrakech

Klassisk romantikk i Roma

Lite slår en tur til Roma hvis man vil at kjærligheten skal blomstre. Korte distanser i sentrum og turistvennlig sådann. Det kan være vanskelig å finne gode og billige hoteller i sentrum, men vi hjelper deg.

Fly:Fly direkte til Roma med Alitalia fra 14. til 18 mai for 3.814 kroner.

Bosted:Casa Howard er en liten juvel rett ved Spansketrappen. Kun få rom her, så det gjelder å skynde seg. Vi kan anbefale "det hvite rommet". Pris for et dobbeltrom er 7.000 kroner for fire netter inkludert enkel frokost.

Totalpris: 10.814 kroner

Se bilder fra Roma her...

Vinkos i Toscana

Når vi først er i Italia, så kan vi ikke unngå å anbefale Toscana. Hvem drømmer vel ikke om en vinferie i det flotte landskapet? Våren er en flott tid å gjøre det på. Vi sjekket fra 6. - 10. mai.

Fly:Fly til Pisa med latterlig billige RyanAir. 851 kroner for to personer tur/retur.

Bosted:San Lorenzo a Linari har flotte leiligheter i klassisk toscanastil. 14.300 kroner for fem netter.

Totalpris: 15.310 kroner

Vi tar forbehold om at hotell og flyseter var ledig når vi sjekket priser 30/04. Alle flypriser er fra Gardermoen.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer