- Elefanten var usømmelig

Fikk mannlig turist til å føle seg utilstrekkelig!

En opphisset elefant fikk en mann på bryllupsreise i Afrika til å føle seg utilstrekkelig - så han bad om kompensasjon. Illustrasjonsfoto: Colourbox
En opphisset elefant fikk en mann på bryllupsreise i Afrika til å føle seg utilstrekkelig - så han bad om kompensasjon. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klagekulturen bare vokser og vokser. Derfor har reiselivseksperter verden rundt samlet en liste over klager de har fått av misfornøyde kunder som vil ha kompensasjon for reisen sin.

Det australske nettstedet News.com.au har skrevet om de sykeste eksemplene fra misfornøyde turister:

Brunstig elefant

Et reiseselskap fikk en klage fra en turist som hadde sett en opphisset elefant ved et vannhull i Afrika. Turisten sa at synet av den kåte elefanten ødela bryllupsreisen hans. Elefanten fikk ham nemlig til å føle seg utilstrekkelig!

Redd for romvesen

En annen merkelig episode utartet seg på et hotell hvor UFO-troende holdt en konferanse. Gruppen var redd for at de skulle bli infiltrert av romvesen på grunn av at låsene på møterommet ikke hadde blitt byttet.

Bråkete bølger

Et australsk hotell fikk en klage fra en kjent fortballstjerne som ikke fikk sove på grunn av at lyden av sjøen.

Snakker ikke engelsk

Et britisk reisebyrå fikk klager fra turister som ikke hadde likt seg på ferie fordi de lokale ikke ville snakke engelsk til dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer