Elektroniske julegavetips for reiselystne

Mens de mest ivrige julegavekjøperne for lengst er ferdige med handelen for i år (og neste år), er du kanskje en av dem som fortsatt virrer rundt og ikke har en anelse om hva du skal legge under treet til dine nærmeste. Da bør du kikke på våre gavetips fra elektroavdelingen.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Mobile elektronikk- og dataprodukter er alltid populære, og praktiske i småformat til farende fanter. Vårt knippe hete tips er hentet fra forskjellige prisklasser.

Alle produktene er enten testet eller omtalt av oss i DinSide i løpet av året, og for at du enkelt skal få vite mer om funksjonalitet og bruksområder, har vi lagt lenker til artikler med tester og omtaler.

Elektroniske julegavetips for reiselystne
Elektroniske julegavetips for reiselystne
Elektroniske julegavetips for reiselystne
Elektroniske julegavetips for reiselystne


 • Prisklasse opp til 1.000 kroner

 • Mikrokamera til mikropris, CD-basert MP3 med plass til mengder av favorittmusikk på veien og en mikroskopisk mobiltelefon. Smått, morsomt, praktisk og prisvennlig på tur.

 • Prisklasse 1.000 til 2.000 kroner

 • MP3-spiller i lighterformat, kredittkortkamera og hjelpemiddel for ivrige chattere. Produkter som garantert vil glede reiselystne julegriser.

 • Prisklasse 2.000 til 3.000 kroner

 • Ta med hele CD samlingen på tur, uten å bære mer enn en spiller på størrelse med gamle bærbare CD-spillere. Om ikke musikk er tingen kan du satse på et digitalkamera med zoom eller en mobiltelefon med fargeskjerm for festlige meldinger underveis.

 • Drømmeprodukter om prisen ikke betyr noe ...

 • Digitalt videokamera, mobil og pc i ett, proffkamera og en slugger av en bærbar PC. Reisen blir ikke den samme uten, men det spørs på lommeboka da?

  Se tipsene - og god tur i gavebutikken!

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer