Elendig ferie

Klagerne er misfornøyde med seteplasseringen på flyet, behandlingen de fikk på flyplassen, støy på hotellet, bassengforholdene og maten.

Publisert
Sist oppdatert

Charterselskapet vil ikke gi dem erstatning, men hva sier Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser?

Skroll ned for å lese hele artikkelen

De var to voksne og to barn på ferie til Tenerife, hvorav den ene voksne er avhengig av rullestol. Dette ble underrettet reisebyrået ved bestilling. Familien fikk utdelt plasser bakerst i flyet på utreise; plasser som ikke var ved siden av hverandre. Klagerne forteller at en flyvertinne forbarmet seg over dem og flyttet dem lengre fremover i flyet slik at de fikk sitte sammen, men de nye plassene de fikk var ifølge klager de trangeste setene om bord – og dessuten plasser uten vindu. Klagerne er ikke fornøyde med dette.

Og problemene på flyreisen var bare begynnelsen; De var lovet å få rullestolen levert ved flytrappen ved ankomst – dette fikk de ikke.De måtte vente en time og 45 minutter før rullestolen kom til rette.Fellesbussen hadde allerede gått da de endelig fikk rullestolen, og de måtte ta drosje til hotellet. De ble sluppet av på feil hotell og måtte gå det siste stykket.De fikk ikke beskjed om morgenmøtet for nye turister.Vannet i barnebassenget var ikke oppvarmet, slik det skulle være ifølge charterkatalogen. Vannet var så kaldt at det ikke gikk an for barna å bruke det.Sjenerende byggestøy fra etasjen under familiens leilighet fra tidlig til sent. Det var informert om byggestøy i området, men ikke i samme bygning.Restauranten var elendig.Dårlig og manglende renhold på rommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer