Flyreiser:

Ellevill liste: - Ingen grenser!

Se den utrolige lista over hva vi glemmer igjen når vi flyr.

KASSEVIS: Oslo lufthavn har kasser på kasser med bærbare pc-er, nettbrett og mac-er. Foto: Avinor
KASSEVIS: Oslo lufthavn har kasser på kasser med bærbare pc-er, nettbrett og mac-er. Foto: Avinor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du ser dem på alle flyplasser. Passasjerene som har hastverk, er stresset eller ikke får med seg det som skjer rundt dem.

Og det er i slike situasjoner vi glemmer igjen tingene våre. Enten ved innsjekkingen, i sikkerhetskontrollen eller inne på selve flyet.

Og på hittegodskontoret på Oslo Lufthavn bugner det av gjenglemte saker. Noen av dem er av det mildt sagt kuriøse slaget.

Her ligger det

Hittegodskontoret på flyplassen tar vare på gjenglemte gjenstander funnet på flyplassen, og oppbevarer dem i tre måneder. Deretter sendes gjenstandene videre til Fretex eller politiets hittegodskontor.

Mange flyplasser har egne hittegodskontor, og da er det hit du skal henvende deg hvis du har mistet noe. For flyplassene uten lokalt hittegodskontor kan du ta kontakt direkte med flyplassen.

Om du har mistet eller glemt igjen noe under selve flyturen, kontakter du handlingagenten for flyselskapet du reiste med. Mer informasjon finner du på flyselskapets nettsider.

Uten grenser

- Det er nesten ingen grenser for hva folk klarer å glemme igjen, sier Harald Nygaard Kvam, kommunikasjonssjef ved Oslo Lufthavn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer