Elskov i luften

Ti prosent av flypassasjerer hevder å være berettigede medlemmer, men kan det stemme? Her er noen saftige elskovshistorier fra luften, og reglene for medlemsskap i denne noe spesielle klubben.

Publisert
Sist oppdatert

Historiene om forelskede pars amorøse flyaktiviteter har versert i mange år. Nyhetstjenesten Ananova rapporterer at hele ti prosent av flyreisende påstår å ha hatt flysex, mens mer enn halvparten gjerne kan tenke seg å prøve. De fleste har hørt om det, men det er langt vanskeligere å oppspore vitner til de aktuelle hendelsene. Det tyder på at det er mange flere som skryter på seg slik adferd.

Enkelte historier er likevel både bekreftede og dokumenterte. For eksempel ble det over en toårsperiode registrert hele 15 anholdelser av flypassasjerer på Heathrow, alle med samme anklage: Seksuelle forseelser om bord. Det fortalte magasinet Salon.com for noen år tilbake. Og British Airways fortalte nylig til Times Online at de en til to som blir avslørt for utuktig adferd på deres fly hvert år, nok bare er toppen av isfjellet.

Terrorister?

Virgin Atlantic er et selskap som har skaffet seg et rykte om at de ser gjennom fingrene med passasjeres amorøse adferd, så lenge den ikke blir for opplagt. De har for eksempel nå innført dobbeltsenger på noen av sine førsteklasse-flygninger, og talsmenn for selskapet går i den forbindelse langt i å hinte om at kabinpersonalet ikke vil gripe inn mot passasjerenes elskovsaktiviteter om ikke andre passasjerer er brydd av det. Det skriver Times Online i en artikkel 10. oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer