Elvis på juletreet

Horn fra Texas og Elvis på juletreet.

Publisert
Sist oppdatert
Gaven til damer som elsker kongen.
Gaven til damer som elsker kongen. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Ultrasært fra USA

Amerikanerne er sjefer på det ville og sære. En tur til Alabama kan du for eksempel krone med et dusjforheng fullt av terninger. 133 kroner. Ultrakul borddekning får du med glassunderlag i vinyl der rosa elefanter danser rundt blant stjerner og bobler. 67 kroner koster nødvendighetene.

Texasturister må bare få med seg noe "absolutt cowboy" med hjem. I den kategorien regner vi med at mange vil sette stor pris på penner skåret ut i horn! Priser fra omkring 414 kroner. En annen nødvendighet fra den mest westernville delstaten er en pute formet som et kart over Texas i stoff prydet med delstatsflagget. Herlig å hvile på foran TVen til en episode av Dallas? Prisen er 98 kroner. I samme gate må vi plassere skjærebrettet med samme fasong. For 119 kroner kan du kutte grillmaten på velegnet underlag.

Og er man i USA kommer man rett og slett ikke utenom Elvis. Siden det er jul bør jo kongen henge på juletreet, og i positurer fra "Jailhouse Rock," "Don't Be Cruel," og "Heartbreak Hotel" ser han riktig så fresh ut. Prisen for samlesettet er 210 kroner. Er ikke dette glorete nok, kan du være sikker på at teddybjørn i elviskostyme, med gitar og glitrende neonlys i bakgrunnen, vil ta kaka. Bamseelvis går for 140 kroner. For den som vil ha kongen med over alt, er det best å satse på håndveske dekorert med Elvisportrett til drøye 200 kroner. Perfekt allerede på julebordet …

Fint sted å sitte.
Fint sted å sitte. Vis mer


Britisk flagg – overalt!

Union Jack kan brukes til det meste. Vi ser stadig det britiske flagget på t-skjorter, shortser og endog biltak (Mini). Men hva med denne som en gave til en som har alt: Et Union Jack toalettsete! For 385 kroner kan noen være sikret tidenes sitteplass. Britisk er også te-kulturen. Og fra dronningens hjemland kan du for eksempel ta med deg tevarmer formet som en krone – herlig på kalde vinterbord. For 140 kroner holder den i alle fall teen varm.

Lesernes verste suvenirer

Se bildene - fra strutseegg til tevarmere

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer