Elvis på juletreet

Horn fra Texas og Elvis på juletreet.

Publisert
Sist oppdatert

Ultrasært fra USA

Amerikanerne er sjefer på det ville og sære. En tur til Alabama kan du for eksempel krone med et dusjforheng fullt av terninger. 133 kroner. Ultrakul borddekning får du med glassunderlag i vinyl der rosa elefanter danser rundt blant stjerner og bobler. 67 kroner koster nødvendighetene.

Texasturister må bare få med seg noe "absolutt cowboy" med hjem. I den kategorien regner vi med at mange vil sette stor pris på penner skåret ut i horn! Priser fra omkring 414 kroner. En annen nødvendighet fra den mest westernville delstaten er en pute formet som et kart over Texas i stoff prydet med delstatsflagget. Herlig å hvile på foran TVen til en episode av Dallas? Prisen er 98 kroner. I samme gate må vi plassere skjærebrettet med samme fasong. For 119 kroner kan du kutte grillmaten på velegnet underlag.

Og er man i USA kommer man rett og slett ikke utenom Elvis. Siden det er jul bør jo kongen henge på juletreet, og i positurer fra "Jailhouse Rock," "Don't Be Cruel," og "Heartbreak Hotel" ser han riktig så fresh ut. Prisen for samlesettet er 210 kroner. Er ikke dette glorete nok, kan du være sikker på at teddybjørn i elviskostyme, med gitar og glitrende neonlys i bakgrunnen, vil ta kaka. Bamseelvis går for 140 kroner. For den som vil ha kongen med over alt, er det best å satse på håndveske dekorert med Elvisportrett til drøye 200 kroner. Perfekt allerede på julebordet …

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer