En dag i Barcelona

Fullstendig overkill vil de fleste si, å gjøre Barcelona på én dag. Og det er vi helt enige i. Men har man bare den ene dagen, er det likevel mulig å få en følelse av Europas heteste storby.

Publisert
Sist oppdatert

Ankomst torsdag klokken 15, avgang fredag formiddag klokken 11. Er det i det hele tatt mulig å få med seg byen på dette "amerikansk-japanske" turistviset. Nei, selvsagt ikke. Men nå er det jo ingen som sier at man ikke kan komme tilbake, og vi sier heller ikke at du trenger prøve det samme raske stuntet.

Se bildene fra vår en-dags-maraton

Skroll ned for mer.

De opplagte

Med så liten tid til rådighet er det lett å gå for det opplagte. Hva er Barcelona kjent for? Her er vår fremst-i-pannebrasken-liste:

Las RamblasKatedraleneGaudíGamlebyenShoppingDeilig matOlympiske lekerStrendeneHavnenTuristhorder

Les mer om elementene på listen her.

Og hvor mye av dette rakk vi over? Vel, hadde vi kastet oss på første og beste bussightseeing kunne vi sett alt og litt til sammen med alle turistene vi har nevnt i listen. Men det gjorde vi ikke. Å vandre i gatene er nemlig en av de viktigste grunnprinsippene i det å oppleve en by, så vi lot skosålen ta slitasjen, og labbet i vei. Og da fikk vi i alle fall dekket hele eller deler av åtte av de nevnte punktene ovenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer