En dag i Sverige

Gode tips for en dag i Göteborg.

Publisert
Sist oppdatert

Vi skal på chartertur til Kypros i år. Fra Bergen var flyet fullt på aktuell dato, valgte derfor å reise fra Göteborg. Pga. tidlig flyavgang må vi overnatte i Sverige, helst i nærheten av Landvetter. Har dere noen tips ang. billig og god overnatting? Vi kommer til å ta en dag i Göteborg også før turen går tilbake til Vestlandet, hva bør vi få med oss foruten Liseberg? (Vi sparer ca 5.000 kr på å reise fra Sverige + vi får med oss et snev av svenskehandelen på å gjøre det på denne måten. Utleggene kommer i form av spising + bensin + overnatting.)

Landvetter flyplass

Landvetter, Göteborgs flyplass, ligger kun 25 kilometer med motorvei fra byen. Derfor bor du for så vidt nært flyplassen uansett om du bor i flyplasshotellene eller i bysentrum. Flyplassen har nesten 7.000 parkeringsplasser. Den billigste parkeringen koster 60 kroner i døgnet de fire første døgn, deretter 30 kroner per døgn.

Mer info om Landvetter her.

Aller nærmest flyplassen ligger Landvetter Airport Hotell (200 meter fra terminalen). Her koster dobbeltrom fra 1.095 SEK (omkring 967 kroner) per natt, inkludert frokost og kjøring til terminalen. Hotellets nettsider finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer