En dyr natt ...

... og andre spreke hotellvarianter.

Publisert
Sist oppdatert

Verdens dyreste natt

Verdens dyreste hotellovernattinger får du ifølge magasinet Forbes i verdens underholdningshovedstad, Las Vegas. Giganthotellet MGM Grand tilbyr 29 boenheter i det som kalles The Mansion, en del av hotellet som ser ut som en florentinsk villa fra 1700-tallet. Hver av boenhetene følges av en butler som er tilgjengelig døgnet rundt. Overdådige spiserom, privat basseng og spa samt egen kokk følger med. Listeprisen spenner fra 5.000 til 15.000 dollar (32.400 til 97.200 kroner) per natt - uten servering. Boenhetene er fra 270 til 836 kvadratmeter store. Mange av gjestene her betaler imidlertid ikke en eneste hotellregning - de legger nemlig igjen slike summer i hotellets kasino at de får rommet med på sjetongkjøpet så og si ...

Slik bor du hos MGM Grand: Bestill rom på hotellets nettsider. Hotellet har heldigvis utallige romvarianter i helt andre prisklasser enn de du ser på The Mansion.

>> Vill og vulgær 100-åring: Las Vegas jubilerer

Like kostbart er det å bo på det hotellet i verden som har kostet mest å bygge. I Abu Dhabi ligger nyåpnede og ultraluksuriøse Emirates Palace. Hotellet har kun 392 rom og suiter, men et inngangsparti der hvelvingen rager 40 meter over bakken og et tak dekket med 114 kupler. Betaler du cirka 100.000 kroner, får du tilbringe en natt i en av palassets heftigste suiter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.