En ferie er bra for forholdet

Det mener i hvert fall danskene.

En ferie for bare dere to kan hjelpe på forholdet. Foto: Colourbox
En ferie for bare dere to kan hjelpe på forholdet. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danskene synes det er "dejlig" å dra på ferie med sin utkårede, og mener det er bra for forholdet å tilbringe tid sammen i ferieparadiset.

Det viser en undersøkelse der hotellnettsiden Hotels.com spurte 1.667 dansker om dette med å dra på ferie med kjæresten.

Få futt og fart på forholdet

De spurte danskene fikk muligheten til å velge ett av utsagnene når det gjaldt på hvilke måter en ferie kan bedre forholdet. Resultatet ble følgende:

  • 50 prosent mente man kommer nærmere hverandre
  • 39 prosent svarte at man er mer intime på et hotell enn hjemme
  • 25 prosent blir forelsket igjen
  • 20 prosent irriterer seg mindre over kjæresten

Én av fire drar aldri uten barn

Til tross for at mange mente en ferie med kjæresten er bra for forholdet, drar nesten én av fire par som har barn aldri på ferie uten barna. Av 30-40-åringene som faktisk gjør det, mente et flertall at ferien uten barn hjelper dem knytter tettere bånd til hverandre.

Men er det bare idyll?

I en uhøytidlig spørreundersøkelse på DinSide i fjor, sa 38 prosent av de spurte at de ikke kranglet i ferien. 15 prosent kranglet om hva de skulle finne på, og hele åtte prosent kranglet om alt ... Så om forholdet hangler er det likevel ikke sikkert at ferien er et godt alternativ til en samlivsekspert?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer